Sezona 5 kupa hedefiyle giren ancak eli avcu boş kalan Aslan ‘sağlam gelecek’ için çalışmalara başladı. G.Saray’ın önceliği elde tutulmak istenen isimlerle bir an önce anlaşmak. Bunların başında gelen Çek golcü Milan Baros için menajeri Pavel Paska’yla görüşmeler dün başladı. Almanya, İngiltere ve İspanya’dan teklifler gelen Çek yıldız için G.Saray 2 yıllık 5 milyon Euro bir teklif sunmuş ancak ilk temas olumsuz sonuçlanmıştı. Paska ile bugün de görüşecek olan yönetim ortak bir noktada buluşmak için çabalayacak. YA KAFKAS YA KERİMOĞLU Galatasaray’da kaçan kupalara rağmen yönetim ve taraftarın kalmasını istediği Frank Rijkaard için yönetim gelecek hafta temaslarda bulunacak. Hollandalı hocanın menajeri İstanbul’a çağrıldı. Ancak Sarı-Kırmızılılar’ın tek bir isteği var o da Rijkaard’ın yanına Türk bir yardımcı alması. Tecrübeli çalıştırıcı buna karşı çıkıyor ancak yönetim ya Tugay Kerimoğlu ya da Tolunay Kafkas’ı Rijkaard’ın yanına monte etme konusunda ısrarlı. Gelecek Türk yardımcı Neeskens’le aynı yetkilere sahip olacak.