Ölürken espiri yapmak

Konu, 'Eskiyen Konular' kısmında LeyL tarafından paylaşıldı.

1. LeyL

LeyL
    Yetkili
    Emekli Admin

Beğenilen Mesajlar:
    1
    Madem ölüyorsunuz boş durmayın… Amerikan filmlerinde var neden bizde olmasın?. İşte ölüm anında yapılacak espriler…

***-Bahriye kaç , arkanda ayı var.

-Benim naçiz vücudum birgün elbet topak olacaktır…-Toprak büyük baba…-Topak ulan… Keyfimin kahyası mısın Teres…

-Sevgili akrabalarım, saygıdeğer eşim ve kıymetli oğullarım. Bana ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunuyoruz.

-Zahidem , Çevreye verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerim…

-Ihhhh… Ihhhh…-Konuşma istersen Hacı dede…-Konuşucam ulan… Yirmi trilyon tutarındaki vasiyetimi Almanyadaki Hıristiyan Demokrat Partiye bağışlıyorum.

-Ölürseam kabrime gelme istemeeeem…

-Patlamış mısır getirsene Dürdane. Hayatım film şeridi gibi gözlerimi önünden geçmeye başladı galiba.

-Gidiyorum bütün aşklar yüreğimdeeeeee…-Ben paralarım o aşkları da şıllıkları da Hüdai…-Gidiyorum kokun hala üzerimdeeee…-Hangi koku? Kimin kokusu söyle?… Ölmeden önce söyle diyorum…

-Öbür taraftan istediğin bişey var mı Halime… Gelirken getiririm…

-Ben ölüyorum Nilay… Sen unutma Ahmet’e selam söyle… -Hangi Ahmet Selami bey? -Sultan Ahmet …

-Çocukların üçü de senden değil Rıfkı… Ben onları Anelka , Ribery ve Alex’ten yapmıştım…-Ulan bi Beşiktaşlıya yapılır mı lan bu? Ronaldodan yapsaydın bari…

-Aytekin yeğenim. Ben ölüyorum… İçimde merak kalmasın diyorum hani… Yani sen de istiyorsan… -Tayyar abi yapma allahaşkına. -Bi kereden bişey olmaz lan…

-Azrail geldi görüyorum , görüyorum… Hepimizi birlikte istiyor… Hayır onlara dokunma sadece beni al… Beni al beni al onu alma…

-Tabutu ziyan etmeyin… Tahtaları kışın da sobada yakarsınız. Barsaklarımı çııkartıp gül ağacının altına gömün. Çok iyi gübre yapar…
    Gani Müjde

2. CaDaVRa

CaDaVRa Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    -Patlamış mısır getirsene Dürdane. Hayatım film şeridi gibi gözlerimi önünden geçmeye başladı galiba.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) koptum :X

Sayfayı Paylaş