Madem ölüyorsunuz boş durmayın… Amerikan filmlerinde var neden bizde olmasın?. İşte ölüm anında yapılacak espriler… ***-Bahriye kaç , arkanda ayı var. -Benim naçiz vücudum birgün elbet topak olacaktır…-Toprak büyük baba…-Topak ulan… Keyfimin kahyası mısın Teres… -Sevgili akrabalarım, saygıdeğer eşim ve kıymetli oğullarım. Bana ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunuyoruz. -Zahidem , Çevreye verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerim… -Ihhhh… Ihhhh…-Konuşma istersen Hacı dede…-Konuşucam ulan… Yirmi trilyon tutarındaki vasiyetimi Almanyadaki Hıristiyan Demokrat Partiye bağışlıyorum. -Ölürseam kabrime gelme istemeeeem… -Patlamış mısır getirsene Dürdane. Hayatım film şeridi gibi gözlerimi önünden geçmeye başladı galiba. -Gidiyorum bütün aşklar yüreğimdeeeeee…-Ben paralarım o aşkları da şıllıkları da Hüdai…-Gidiyorum kokun hala üzerimdeeee…-Hangi koku? Kimin kokusu söyle?… Ölmeden önce söyle diyorum… -Öbür taraftan istediğin bişey var mı Halime… Gelirken getiririm… -Ben ölüyorum Nilay… Sen unutma Ahmet’e selam söyle… -Hangi Ahmet Selami bey? -Sultan Ahmet … -Çocukların üçü de senden değil Rıfkı… Ben onları Anelka , Ribery ve Alex’ten yapmıştım…-Ulan bi Beşiktaşlıya yapılır mı lan bu? Ronaldodan yapsaydın bari… -Aytekin yeğenim. Ben ölüyorum… İçimde merak kalmasın diyorum hani… Yani sen de istiyorsan… -Tayyar abi yapma allahaşkına. -Bi kereden bişey olmaz lan… -Azrail geldi görüyorum , görüyorum… Hepimizi birlikte istiyor… Hayır onlara dokunma sadece beni al… Beni al beni al onu alma… -Tabutu ziyan etmeyin… Tahtaları kışın da sobada yakarsınız. Barsaklarımı çııkartıp gül ağacının altına gömün. Çok iyi gübre yapar… Gani Müjde
-Patlamış mısır getirsene Dürdane. Hayatım film şeridi gibi gözlerimi önünden geçmeye başladı galiba. ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) koptum :X