Olsun, aslanım benim' Sinem Kobal ile böbrek hastalarını ziyaret eden kaptan Arda Turan'dan müthiş cevap... 'Olsun, aslanım benim' Yalımcan SARPYEL / VATAN SPOR Arda'dan 'Abi ben Fenerbahçeliyim, beni de öper misin?' diyen böbrek hastası çocuğa müthiş cevap Sinem Kobal ile böbrek hastalarını ziyaret eden kaptan bu cevapla kalmadı, çocuğa hem G.Saray forması hediye etti, hem de F.Bahçe forması sözü verdi. G.SARAY Kaptanı Arda Turan ve sevgilisi Sinem Kobal, dün böbrek hastası çocukları ziyaret ederek onlara moral verdi. Gaziosmanpaşa Hastanesi tarafından Silivri Klassis Otel’de düzenlenen “Çocuklar Hep Gülsün” projesi kapsamında, böbrek nakli olmuş ve diyalize giren çocukları bir araya gelen ikili büyük ilgi görürken, yaşanan bir diyalog Türk futbolunun göğsünü kabarttı. BİR çocuğun “Arda abi ben F.Bahçeli’yim. Beni de öper misin?” sorusuyla çok duygulanan milli yıldız “Olsun, aslanım benim” diyerek cevap vermesi herkesin içini parçaladı.. Arda bununla da kalmayarak böbrek hastası çocuğa, imzalı forma hediye ettiği gibi F.Bahçe forması getireceğinin sözünü de verdi. ARDA basına yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: “İçlerinde hem organ nakli bekleyen hem de organ nakli olmuş çocuklarımız var. Bizde onlara destek ve moral vermek için geldik. Organ nakli bu çocuklar için çok önemli. Diyaliz makinesi bu çocukların zihinsel gelişimi engelliyor. Bizde elimizden geldiği kadar buna destek olmaya çalışıyoruz. Umarım herkes duyarlı olur.”
Arda gerçekten bence on numara insan onu aşagıyacekmek isteyenler utansın böyle yıldızlara destek vermeliyiz yurt dışında bunlara destek olunuyor biz ise nerde bi yetenek bulsak kötulemeye ugrasıyoruz :angry26: