Bende cihazı almanyadan getirttim ama kurulumda baya sıkıntı yaşadım, forumlar vasıtasıyla aşağıdaki imageleri yükledim, SD'ler çalıştı... ama minik bir sorunum var şu an TRT HD dahil hiçbir HD kanalı izleyemiyorum... Çatıda Turksat - Hotbird - Eutelsat - Astra uyduları birbirlerini Goldmaster Diseq ile bağlı, uydudan uyduya SD kanal geçişlerinde de ufak sorunlarım var ama onları doğal karşılıyorum artık. HD uydu alıpta bir tane bile HD uydu izleyememek açıkçası zoruma gidiyor, SD kanaldan HD kanala geçince Kanal Geçisi Başarısız uyarısı alıyorum. Ne yaptıysam olmuyor.... TRT HD dahil hiçbir HD kanal açılmıyor. Kafayı kırmama az kaldı... Ccam desteği olupta hem HD hemde SD yayınları açan bir image bilen varsa İNSANLIK NAMINA PAYLAŞSIN. Aşağıdaki imajların hepsini denedim ama bir tane bile HD kanal açamadım. experimental-dm500hd_20100810 release-dm500hd_2.8.4 newnigma2-release-dm500hd-v2.8.4 gemini2-510-dm500hd-20100721132509.nfi DreamEliteBH_DM500HD_133C newnigma2-release-dm500hd-v3.0.1
UStat oncelıkle sunu soracagım , HD yayınlar bıldıgım kadarı ıle bır server uyelıgı olmadıgı surece acılmıyor .UCretsız yayın yapan HD bir kanal va rmı bılmıyorum Sorun sızıın bır serverınız olmayıp ta bu kanalları acmaya calısıyor olmanız olmasın .
Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! : Deneme için bir günlüğüne HD Server Test üyeliği aldım ama bu yöntemde de HD kanalları açamadım. Ayrıca ZDF HD kanalı gibi bir kaç alman kanılının HD yayınları şifreli değil diye biliyorum. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! : TRT HD sadece dünya kupasında şifreliydi şu anda açılmış olması gerekiyor. Son durum nedir bilmiyorum açıkçası.
Astra 19 derecede zdf hd ve arte hd şifresiz.2 3 tane daha var şifresiz hd astra da ama aklıma gelenleri yazdım.Eğer bu kanalları da alamıyorsanız cihazınız ile ilgili problem var demektir.
arkadaşlar acil yardım;500 hd ye mozilla ile yeni imaj attım.yanlışlıkla REBOOTa bastım.cihaz hiç açılmıyor.internet ışığı yanmıyor.cihaza nasıl ulaşacağım.