.- kim o konuşanlar? ümit, mert ikiniz dışarı.. - ama hocam? - dışarı çıkın.. - hocam biz konuşmuyoduk ki arkadaşlar konuşuyordu onları susturmaya çalışıyorduk! - ... - yemediniz di mi? - yemedim.. - eh madem öyle.. hadi ümit.. .- çık dışarı! - hocam? - çık dışarı dedim. - hocam neden ben? sadece ben mi güldüm ya? - dışarı çıkar mısın!? - tamam ya özür dilerim, kusura bakma hocam. bir daha olmaz. - ya sen çık ya da ben çıkacam! - siz kalın ben çıkarım, ayıp olmasın, dersi bölmeyeyim şimdi eheh.. iyi dersler... - ... hoca- kim konusuyo lan orda? hayrullah- ben konusuyorum hocam !!! hoca- ne konusuyosun olm bi saattir? hayrullah- bu işletim sisteminin yanlışlığını hocam hoca- neyin ..neyin ? hayrullah- eğitim sisteminin yani pardon hoca- iyi haydi cık dısarda konuş hayrullah- ayşe gel gidiyoruz hoca- ayşe nereye geliyo olm !!!! hayrullah- ayşeyle konusuyodum hocam hoca- ayşe otur kızım sen .. hayrullah tek cıkıyo hayrullah- ayşe kalk lan !!! sözüm bitmedi daha hoca- olm bak vericem disipline, ayşe otur kızım sende hayrullah- ayşe o mu ben mi düşün karar ver ben dısarda olucam hoca- ayşe nereye kızım otursana manyak... ayşe- stterim dersinizi eve gidiyorum ben hoca- iyi aferin... ikinizde yarın velilerinizle gelin hayrullah- velim yok stim var koyarsa acısı var hoca- o veliye para verdim seni stmeye geldim... hayrullah- neyse susalım .. konudan saptık hoca- peki .-yine geç mi kaldın sen benden sonra geleni derse almayacam demedim mi ben -yok hocam derse gelmedim bir arkadaşa bakıp çıkacam -çıkkkkkk dışarııııı zevzek .öğrenci; arkadaşıyla konuşup, gülmektedir hoca : çık dışarda gülmeye devam et..! öğrenci : aaa..! deli derler adama olmaz öyle tek başına.. hoca : defooool..! .-oglum sus artik atarim disari bak. +niye hocam lazim degil miyim? -kalk bakayim, cik disari. +(kapiyi acip, tekrar ogretmene doner) bak pisman olursun ama? -cik dedim! +(disari cikar, kapiyi kapatir, birkac saniye sonra kapiyi aralayip kafasini iceri uzatir) bak, bir daha gelmem ama? -defoooool! (yaşanmıştır) uah: uah: uah: