NVIDIA PureVideo Decoder Platinum 1.02.223 Boyut : 21.1 Mb Kullanım izni : 30 gün Dil : Ingilizce Platform : Windows XP TANITIM NVIDIAnin kendi yapimi olan buradaki DVD video çözücü sayesinde DVD filmleri izlemek simdi daha zevkli. Bu yepyeni sürümde bir çok hata giderilmis, bir çok yepyeni özellik eklendi. DVD film oynatmasinin yaninda, müzik çalmasi, VCD filmleri de oynatmasi, DVD üzerinde her türlü video islemini gerçeklestirmesi başka arti Ayrıcaridir. Sistem Gereksinimleri: -Windows XP Media Center Edition 2004/2005/2005, Windows XP Professional yada Windows XP Home Edition -DirectX 9.0 yada üzeri -Windows Media Player 9.0 yada üzeri -MPEG-2 video için DirectShow uygulamai -DirectX Video Hizlandirici (DXVA) -DVD oynatmak için DVD-ROM sürücü Desteklenen Grafik Çipsetleri: -NVIDIA GeForce 8 serisi -NVIDIA GeForce 7 serisi -NVIDIA GeForce 6 serisi -NVIDIA GeForce FX serisi -NVIDIA GeForce4 serisi -NVIDIA GeForce 3 serisi -NVIDIA Quadro FX serisi -NVIDIA Quadro4 serisi -NVIDIA Quadro DCC serisi Desteklenen Audio Çipsetleri: -NVIDIA nForce Audio -Creative Labs® Ensoniq Audio PCI -Creative Labs Sound Blaster 16 PCI -Creative Labs Sound Blaster 16 +WavEffects -Creative Labs Sound Blaster 512 3D Audio PCI -Creative Labs Sound Blaster Audigy MP3+ -Creative Labs Sound Blaster Audigy Platinum -Creative Labs Sound Blaster Audigy X-Gamer -Creative Labs Sound Blaster Audigy 2 -Creative Labs Sound Blaster Live! 5.1 -Creative Labs Sound Blaster Live! 5.1 MP3+ -Creative Labs Sound Blaster Live! 5.1 Platinum -Creative Labs Sound Blaster Live! 5.1 X-Gamer -Philips® Rhythmic Edge PCI -Turtle Beach Santa Cruz -SIIG® Soundwave Pro PCI 32-bit Yazilim sadece Windows XP isletim sisteminde çalisir. Windows Vista isletim sisteminde çalismaz. Not: Yazilimin lisansli full sürümü 49.95$dir. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !