Bu dili yerinde öğrenmek isterseniz Bağdat caddesi, Nişantaşı ve Akmerkez civarında takılmanız lazım. Sözlük • Ban - ben • San - sen • Lütfaaan - (lütfen) • Biliyomısaaaaan - (Biliyor musun) • Hayvanssııaaan - (Hayvansın) • falan oldum - ? • falan yapmak - ? • hadi papaaay - Haydi baybay • intiharlardayım - çok üzüldüm • pozitif elektrik alamadım senden yane, taam mı? • manita yapmışın -yeni flort bulmuşsun • senden hoşlanmadım • inanmıyoroaam - inanmıyorum • regular cola - normal kola (light değil) • yivrençsiaaan - iğrençsin • nerdeyim oldum - nerede olduğunu şaşırmak • partilemek - parti yapmak • aklımdasyn yapmak - cep telefonunu çaldırıp kapatmak • bay gelmek hatta kus gelmek - bıkmak, usanmak • çılgın atmak - delirmek • merba - merhaba • nasssın - nasılsın • ban iyyiam, san - ben iyiyim, sen • ban de ama çık mıkarrna yedıam - ben de ama çok makarna yedim • pantlonundan bellıa - pantolonundan belli • vıraenç duryo dı mıa - iğrenç duruyor değil mi ? • vet, boyfrand yüznden labilir mia - evet, sevgilin yüzünden olabilir mi • bilmiyoruam kia - bilmiyorum ki • narde okuyosssuan - nerede okuyorsun • kıç ünversitesia - koç üniversitesi Bazı kalıplar ve örnekler • abi dün manyak bi pilav yaptıaam • Alocuuuumm çoooook korktuuuuummm • deermişimm sen de yeeermişinn • ay hadi öptüm şekaar • kafe caddede branc yapalım maaaaa • kendine çok iyi bakıyosuun tımaam maa • kendine iyi davran şeakear olur maa • ay cıttan yaaneee • Aşkıyımmm naaaeeebeeeeerr • baba iyij(c)e disconnect falan oldun ortamlardan • kuşuuuumm