yanıLgıLarımı yüzüme vurmayın . . Gördügüm ßir ßahar ßiLiyorum.. dokunuyorum Ona,, ıSınıyorum artIk ..! kıpkırmızı! mâsmâvi ! yémyé$iL !. . . . . .Gökku$âğının biLumum rénkLérindé kânıyordum !. . . . . .ifLâh késén sorguLârdâ kânıyordum. . Şimdiden tüm yoLLar sana çıkıyor Bir tek sen varsın düşLerimde * Belki"lerden, "İhtimal"lerden, "Keşke"lerden Medet Umuyorum. Senin Büyük İhitmalle Yabancısı Olduğun Düşler Büyüterek... SonsuzLuk Koyuyorum Senin O Güzel Adını... Bütün saatLerim sana kuruLu... Sen biLirsin sensiz yaşayamaz bu kedi : ) uyanmamak üzere uyumak istiyorum (!) Sana Karşı Nötr !
Bütün Ben'lerimi Alıp Geçeceğim Karşına Teker Teker Sunacağım Sana En Çok Hangisini İstiyorsan Önce Onu Boğacağım İplerini Çekeceğim Sonuna Dek...
.. LânêtLênmiş bêdênimin kutsâL küLLêrindê .. .. Kâyıρ ruhLâr kêndiLêrinê bir yoL buLuyor .. .. GünâhLârım intihâr süsü vêrmişkên sâģımdâki mêLêĸLêrê .. .. Hêrbiri cêhênnêmdê bênim için duâ êdiyor
Üstü çiziLmemin iri puntoLu harfLer duruyor gözümün önünde , ... onarıLmayı bekLeyen ... Vazgeçemediğim herşeyimi ; çöpe attım üstüne bastım.. AnLatmakLa oLmuyor yaşaman Lazım.. Senin hayallerin başkayken hayallerimin bir parçası yapamıyorum artık seni...
"gitmek, çoğaltmıyor hiç bir masalı" diyorum... Susuyor... "kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum... Gülümsüyor... "gitmeliyim" diyorum... "kalmalısın" demiyor... ! Şimdi sırtımda iyice ağırlaşan geçmişimin karanlığında, sana dökülüyor kelimelerim.. Bir bir soyunup atıyorum üzerimden bırakıp gittiğin ne varsa… Geri çekiliyorum.. Tek bir söz bırakmayacağım giderken.. oysa tek bir söz yeterdi değil mi sevmelere…artık ne yana yürüsem , …hep bir adım ötemde duruyor uçurum .
Artık dönüşü yoktur ,dönmelerimin bile ... Çaresizim... Ve çare-sizliğinim ... Çünkü öğrendim sırrı ,mağaradan çıkan ses sadece mağarada yankılanır ... ~ Bir gidişinle tutuşurdu Dilimin ucunda asılı kalan kelimelerim.. Bir gidişinle... Maviye çalan Umutlarım küllenmiş kor yığını altında kaldı.. Evcil acılarım yeniden canımı yakmaya başladı.. VE seni götüren ayaklarının altında heba oldu gözyaşlarım..