Niang: Hocam sizi bırakmam!

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    F.Bahçe’den ayrılacağı iddia edilen Niang dün Aykut Kocaman’la görüştü ve dedikoduları yalanladı:

“Benim bir yere gittiğim yok. Sadece kafam biraz dağınıktı
    ve bu nedenle izin istemiştim. Zaten transfer söylentilerini menajerler çıkardı. Açıkçası bunda benim de hatam var.”

ŞİKE soruşturması nedeniyle zor bir dönemden geçen F.Bahçe’de Emmanuel Emenike’den sonra Mamadou Niang’ın da takımdan ayrılacağı iddia ediliyordu.. İlk olarak Fransız medyasında ortaya atılan bu söylentiler, dün daha da alevlendi ancak Senegalli yıldız, F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’la yüz yüze görüştü ve tüm dedikodulara son noktayı koydu..

İDDİA şuydu.. Geçen sezon attığı 15 golle Alex’ten sonra F.Bahçe’nin en golcü ismi olan Niang, şike ve teşvik soruşturmasında F.Bahçe’nin de adının geçmesinden dolayı rahatsızlık duyuyordu ve bu nedenle takımdan ayrılmak istiyordu.. Hatta bu yöndeki talebini de sarı-lacivertli yönetime iletmişti.. Tecrübeli yıldızın izin isteyip tatile gitmesi de bu söylentileri kuvvetlendiriyordu..

‘KAMPA GELİYORUM’

ANCAK ‘yaban domuzu’ lakaplı yıldız, dün iznini tamamladı ve takımdan ayrı olarak düz koşu yaptığı akşam antrenmanının öncesinde teknik direktör Aykut Kocaman’la yüz yüze bir görüşme yaptı.. Hocasına takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesinin asla olmadığını ifade eden 31 yaşındaki golcü, “Ben burdayım.. Bir yere gitmiyorum.. Sizi bırakıp gitmek aklımın ucundan bile geçmemişti.. Sadece kafam biraz dağınıktı ve bu nedenle izin istemiştim.. Zaten Almanya kampına da katılacağım.. Bu transfer söylentilerini menajerler çıkardı ki bunların olması da normal.. Ancak bunda benim de biraz hatam var..

ÇALIŞMA temposu olarak ve fiziksel açıdan arkadaşlarımdan biraz geride kaldım.. Fakat bu arayı da en kısa sürede kapatacağım.. Ben takımıma ligde ve özellikle de Şampiyonlar Ligi’nde katkı yapmak istiyorum” dedi ve dedikodulara nokta koyup, kafalardaki soru işaretlerini de sildi..

BODRUM’DA TATİLDEYDİ

Bir süredir takımdan ayrı olan Mamadou Niang’ın Aykut Hoca’dan izin alarak Bodrum’da tatil yaptığı öğrenildi.

Çizme’de gündem Lugano

DIEGO Lugano’nun İtalya’ya gideceği iddiaları büyümeye devam ediyor. Sky Sports’un haberine göre şike soruşturmasıyla çalkalanan F.Bahçe’nin Uruguaylı yıldızını kadrosuna katmak isteyen Juventus’a Çizme’den bir rakip daha çıktı. İtalya’da transferin çılgın takımı Lazio’nun, sarı-lacivertlilerin ‘Cesur Yürek’i için girişimlere başlayacağı iddia edilirken, 3.5 milyon Euro’yu gözden çıkartacakları öne sürüldü.

2. şimşek59

şimşek59 Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    17
    Medaya da kilerin yüzde sekseni yalan dır yok niang gidecek yok lugano stok .... hemen haberler çıkıyor burası Türkiye yanlı yalan yazana ceza yok ki

Sayfayı Paylaş