selam..Nextwawe cihazıma yazılı yükledim ancak yeni kanal listesini hiçbiryerde blamadım!!!....yardımcı olurmusunuz
şu anda girdiğim bu bölüm ne kadar uygun bilmiyorum. ancak olur olmaz bir yerde alakasız bir konu açmış olmamak için buraya yazdım, ilginizi bekliyorum. konu şöyle, bulunduğumuz binada müşterek "türksat ve hotbird" anteni mevcut. benim cihazım, next 12500 fta dır. normal zamanda sorunsuz çalışıyordu, ancak binaya yeni taşınan biri olmuş ve çatıdaki kontrol kutusunda yapılan bir oynama sonucu bizim dairede "sinyal yok" mesajı başlamış, bu esnada ben evden uzakta bulunuyordum, durum böyle olunca oğlum, bir arıza olduğunu düşünerek anten ayarlarında oynama yapmış. bana da daha sonra bilgi verdi, ben de yöneticiden düzeltilmesini rica ettim, ve bir servis elemanı gelerek sorunu gidermiş, ancak bizim anten ayarları bozulduğu için sinyali alamadık. tabii gelen eleman bizim ayarı düzeltmediği için sorun hala devam ediyor. ben de geldikten sonra bir miktar uğraştım, tabiiki başaramadım. ve en sonunda cihazı fabrika ayarlarına döndürüp tekrar şansımı denedim, ama nafile. bütün sorunumuz anten ayarlarında, bu konuda bilgi sahibi olan değerli arkadaşlarımızın yardımlarını rica ediyorum. ilginize şimdiden çok teşekkür ederim, sevgi ve saygılarımla. bülent not, bahsi geçen "anten ayarları" uydu alıcısının menüsündekilerdir, tepedeki çanak anten ayarlarında bir sorunumuz yoktur.