newcamd serverimizde hangi paketler olmasını istersiniz herkes gorusunu yazsın yerlı yazmayın arkadaslar lutfen yerli dışında hangı paketler olmasını isterdiniz görüşlerinizi bekiliyorum
router kardeş nevcamd serverde yerli platforumlar hariç bütün uydulardaki paketler olsun teşekkür ederim saygı sellamlar
ertan akfepe xe router ustakar bir öneri sunulmuş bende öneriye karşılık kevdi fikrimi yazdım olur olmaz ben bu işlerden fazla anlamam o yüzden yazdım kusura bakmayin teşekkürler
Ne kusuru abi ya sadece bence gereksiz tps nedeni ise artık multivisionlar yok zaten tps de başka işe yarar bişey yokki
sayın ertan aktepe usta ben bütün uydular derken tps pakedi bahsetmedim tps lerin canalsata satıldığını bilmiyen yok multivizyonların bittğinide biliyorum ozaman nevcamd serverde sky italya absat nova astra dan upeşt globacast yuttelsat albania sirus dcs paketlerin olmasını öneriyorum prosat yönetcilerine ve tüm üye arkadaşlara sevgi selamlar sunarım iyi akşamlar
murat kardeş bizlerden istenen serverde hangi paketlerin olmsı bizlerde nacizane fikirlerimizi belirttik bizler paketlerin fiatlarını bilemeyiz bu işin ustaları sizlersiniz sizler bu serveri daha iyi yapabilsiniz sizlere ve üyü arkadaşlara iyi akşam dileklerimi sunarım
Router usta yapmış test aşamasında şu anda istediğiniz tüm paketleri temin etimş kendisi... Denedim bugün harika çalışıyor:thumb_up: