Network Password Recovery 1.11 Boyut : 39.8 Kb Kullanım izni : 30 gün Dil : Ingilizce Platform : Windows (Tümü) TANITIM Bu uygulama ag sifrelerini izleler. Bilgisayariniz çok genis bir aga bagliysa, buradaki agdaki degisik verilara ulasabilmek için sifre kullaniyorsaniz, buradaki sifelari bir kenara koymak, tekrar hatirlamak istiyorsaniz buradaki uygulamai deneyin, ondan faydalanin. Bu uygulama sizin daha önce girdiginiz ag sifrelerini size sunacaktir. Not: Bu uygulama sadece o anda sisteme giris yapmis olan kullanicinin Net Passport, ag sifresini listeler. Bu Versiyon Yenilikleri : Internet Explorer 7 (IE7) sifreleri için gösterme destegi eklendi. (Internet sitelerindeki HTTP kimlik testleri ile ilgili) Windows Vista destegi eklendi. (32, 64 bit versiyonlar için) Windows Vista isletim sisteminde Yönetici Olarak oturum açma zorunlulugu olmadan kullanilabilmesi özelligi eklendi. Programi kurulum, geri kaldirma islemi seklinde de kullanabileceginiz sürümünü indirmek için Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! tiklayiniz. 64 bit isletim sistemlerinde çalisanini indirmek için Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! tiklayiniz. Programin Türkçe Dil Ekini indirmek için Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! tiklayiniz. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !