NEDEN???** > >-*Neden her gördügümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalisiriz? >Millet olarak Dünya'da kaybolma kompleksimiz mi vardir? )))))))) > >-* Neden insanlar birbirlerine sarilinca sag-sola sallanirlar? > >- *Neden sinavlarda "4 yanlis bir dogruyu götürür" seklinde bir >uygulama ile ögrencile cezalandirilirlarda "4 dogru bil, bir dogru >da bizden" seklinde bir kampanya baslatilip zekaya ve riske girme >cesaretine ödül verilmez? > >-* Neden ögrenciler ilkögretimin besinci sinifina kadar ögretmene >"ögretmenim" diye seslenirken altinci sinifta bir anda "hocam" diye >seslenmeye baslarlar? > >- * Neden insanlar kapali bir alandan yagmur yagan alana çikinca >kafalarini egerler? Yagmura duyulan saygidan midir yoksa ondan >tirstigimiz için midir? > >-* Neden dükkanini kapatip giden esnaf, kapiya "10 dakika sonra >dönücem" yazar, ne zaman gittigini nasil anlariz? > >-* Televizyona çikan insanlar neden kendilerini Türkiye'deki bütün >insanlarin izledigini sanirlar ? Örn: Şu anda 70 milyon kişi bizi >izliyor... > >* Neden gözlerinden öperim denir? >Kimse kimseyi gözünden öpmüs müdür? > >- *Dügünlerde neden "Dom Dom Kursunu" ile göbek atilmaktadir. "Bir >avci vurdu beni, bin avci beni yedi" gibi sözler esliginde kendinden >geçen baska milletler var midir? (KOPTUMMMMM........)))))))) > >- *Neden bazi kizlarimiz sirin bir hayvancagiz >gördüklerinde"inanmiyorum!" derler. >inanilmayacak olan nedir? > >- *Cumartesi ve Pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur? > >- *Dolmuslardaki fiyat tarifesinde "en kisa mesafe" neden >"indi-bindi" olarak tabir edilir? Önce inilip sonra mi binilir? Bir >terslik yok mudur? * > >* >*** Bir programi kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul >etmiyorum" seçenekleri vardir? O kadar parayi bayilip bir bilgisayar >programi satin aldiktan sonra "kabul etmiyorum" seçenegini >isaretleyen bir takim saf kisiler mevcut mudur? > >- * Bulmacalarda boru sesinin karsiligi neden hep "ti"dir? >Bulmacalari hazirlayan arkadaslar hiç "ti" diye ses çikaran boru >görmüsler midir? > >-*Ipana 7 reklamindaki kiza "Ne zamandan beri Ipana 7 >kullaniyorsun?" diye soran doktor, Ipana 7'nin yeni bir ürün >oldugunu ve reklamdan sadece birkaç gün önce piyasaya çiktigini >bilmemekte midir? > >- *Neden futbol takimi olan Ajax "Ayaks" diye okunur da temizlik >ürünü Ajax "Ajaks" diye okunur? > >- * Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" di ye yazilir? Hipokrat >yemininde "arabami temiz kullanacagim" seklinde bir madde mi vardir? > >neden ? > >neden ?* alıntıdır