Sevgİlİ( Erkek) Nbr AŞkim NAzan Öncel ( Bayan ) Aaa AŞkim Baksana Bana Sevgİlİ ( Erkek ) Baktim Nazal Öncel ( Bayan ) AŞkim AĞlarim Ama Sevgİlİ ( Erkek ) AĞlama Nolur Ne İstİyon Nazal Öncel ( Bayan ) Aaa AŞkim Baksana Bana AĞlarim Ama Sevgİlİ ( Erkek) Baktim Nazal Öncel ( Bayan ) AĞlarim Ama Sevgİlİ ( Erkek ) Ne Olur AĞlama Tamam Ne İstİyon Nazan Öncel ( Bayan ) Kot Mu ?gİyerdİn Bot Mu ? Unuttum Unuttum Unuttum Sevgİlİ (erkek) Nazal İyİmİsİN Nazan Öncel ( Bayan ) Ama Nerdeee......... Sevgİlİ ( Erkek ) İyİ DeĞİlseN Doktorla Beraber Geleyİm Nazal Öncel ( Bayan ) AĞlarim Ama Sevgİlİ ( Erkek) AnlaŞildi Sen HÜlya İle Bİrlİkte OlduM Dİye Yapiyon Nazal Öncel ( Bayan) DÜnyayi Kurtaran Adam Nerdeeeee..... Sevgİlİ (erkek) Msn Kapatip Gelİyorum Nazal Öncel ( Bayan) Yat Kalk Hep Benİ DÜŞÜn Yat Kalk Hep Benİ DÜŞÜn Sevgİlİ ( Erkek ) Aklimdan Çikmiyorsunkİ Nazal Öncel ( Bayan ) Bekarim Dedİm Duymadin Yay Ya Ya Ya Ya Ya... sevgİlİ ( Erkek ) Şu Kariyi BoŞiyip Senİ Alicam Nazal Öncel ( Bayan ) Ama Nerdeeeeeeeeeeeeeeee.............................. .. sevgİlİ ( Erkek ) Kapatiyorum By Nazal Öncel ( Bayan ) Unutttum Unuttum Unutuumm SEvGİLİ ( ERKEK ) AŞKIM BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM NAZAL ÖNCEL ( BAYAN ) YALLLANDANNN KİM ÖLMÜŞ YOLUNNNDANNNN KİM DÖNMÜŞ SEvGİLİ ( ERKEK ) HADİ BY NAZAL ÖNCEL ( BAYAN ) AMA NERDEEEEEEEEEEEEE.................................