Nasreddin Hoca Ile Okuma Yazma Ögreniyorum-I.Ö 1. Sinif Okuma Yazma 2.0

Konu, 'Karışık Program Arşivi (Rss bot)' kısmında Rss Pc Bot tarafından paylaşıldı.

1. Rss Pc Bot

Rss Pc Bot Pc Bölümü Rss Botu Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Nasreddin Hoca Ile Okuma Yazma Ögreniyorum-I.Ö 1. Sinif Okuma Yazma 2.0
    Boyut : 58.2 Mb
    Kullanım izni :
    Dil : Türkçe
    Platform : Windows 95/98/Me/2000/XP/Vista

TANITIM
    Nasreddin Hoca ile Okuma Yazma Ögreniyorum Ilkögretim 1. Sinif Okuma Yazma Egitimi CD’si
    Milli Egitim Bakanligi Egitim Teknolojileri Genel Müdürlügü’nün Türkiye çapinda yapmis oldugu, 2006-2007 egitim ögretim dönemi içerisin de sonuçlandirilan “Bilisim Teknolojisi Destekli Egitimde Yaratici Örnekler Proje Yarismasi” nda Genel Klasmanda TÜRKIYE 3.sü , kendi dalinda TÜRKIYE 1. si olarak kendini, kalitesini ispatlamis, ayni zamanda buradaki dereceyle MEB ödüllü tek ilkokuma egitimi uygulamai olma özelligini de kazanmis bir “Ilkögretim 1. Sinif Okuma Yazma Egitim Programi “ sunuyoruz sizlere.
    Yeni Müfradat Programina uygun olarak nan Nasreddin Hoca ile Okuma Yazma Ögreniyorum Ilkögretim 1.sinif ilkokuma Egitimi”; PC oyunlari, animasyonlar, müzikler, çok çesitli görsel materyaller esliginde PC destekli bir sekilde ögrencilere ilkokuma yazma ögretimini sevdirip,buradaki süreci basariyla fullamlamalarini amaçlamaktadir.
    Milli Egitim Bakanligina bagli Ilkögretim okullarimizda uygulanmakta olan “Ses Temelli Cümle Yöntemi” ne göre, nan TEK ILKOKUMA YAZMA EGITIM PROGRAMI olup ayrica ilkokuma egitiminde “Web Kamera, Akili Tahta Uygulamalarini” Türkiye’ de ilk defa kullanan Gerçek Interaktif Egitim uygulamaidir.
    Degerli Ögretmenler ;
    Yeni müfredata uygun biçimde düzenlenen, Nasreddin Hoca ile Okuma Yazma Ögreniyorum Egitim Seti, dersliginizdeki egitim orfullini bütünüyle degistirecek. Projeksiyon cihazi, PC, akilli tahta gibi donanimlarla full uyumlu olarak kullanabileceginiz interaktif egitim cd mizin, egitim etkinliklerinizin verimliligini sasirtici biçimde arttirdigina tanik olacaksin. Ögrencileriniz interaktif uygulamalar sayesinde izleyici olmaktan çikarak etkinligin merkezinde yerlerini alacaklar.
    Animasyon, oyunlar üzerine kurgulanmis eglenceli bir içerik, müfredatin belirttigi asamalara uygun biçimde gelisen ilkokuma yazma egitimi uygulamalari, ilk kez hepsi bir arada. Üstelik sinifinizda etkinlik olarak uygulayabileceginiz, basili egitim malzemesi destegiyle!
    Sayin Veliler;
    Çocugunuz artik büyüdü. Okullu oldu. Bu yil birinci sinifa baslayacak..Okuma yazma ögrenecek. Böylece kendini aydinlik bir yasama yacak gerekli bilgiye erisme yetenegi kazanacak. Peki buradaki asamayi severek, eglenerek, dogru biçimde gerçeklestirmesini ister misin?
    Nasreddin Hoca ile Okuma Yazma Ögreniyorum Egitim Seti bunu en ekonomik, verimli biçimde saglar.
    Piyasada büyük maliyetlerle, ayri ayri ürünler olarak temin etmekte zorlanacaginiz ses kartlari, sözcük avi oyunu, sekizli okuma serisi, interaktif egitim cd sini size en uygun kosullarda sunuyoruz.
    Yeni müfredata uygun biçimde düzenlenen, buradaki egitim Seti, çocugunuzun okuma yazmaya geçisinde en büyük yardimciniz olacak.
    Animasyon, oyunlar üzerine kurgulanmis eglenceli bir içerik, müfredatin belirttigi asamalara uygun biçimde gelisen ilkokuma yazma egitimi uygulamalari, ilk kez hepsi bir arada. Üstelik sinifta, evde basitca uygulayabileceginiz etkinlikler içeren, basili egitim maalzemesi destegiyle!

SET IÇERIGI

A. Interaktif Egitim Cd si:
    “Nasreddin Hoca ile Okuma Yazma Ögreniyorum Egitim CD’si asagidaki bölümlerden olusmaktadir.
    1-Düzenli Çizgi çalismalari:
    Web kamerasi destegiyle düzenli çizgi çalismalari, harflerin yazilis yönlerini olusturan ana çizim biçimlerini ögrencilerinize kavratmak için gerçeklestirebileceginiz, benzersiz bir yazmaya hazirlik uygulamasidir.
    2-Seslerin sezdirilmesi:
    Çizgi film tadindaki animasyonlarla, olay örgüsü içerisin de ögrencilerinize/çocugunuza sesleri sezdirebileceksin.
    3-Seslerin Kavratilmasi:
    Ögrencilerinizin/çocugunuzun bire bir içerisin de yer alacagi interaktif oyun uygulamalariyla , sesleri kavramasini, başka ses, isaretlerden ayirt etmesini saglayacaksin.
    4-Harflerin Yazilisi:
    Seslendirmeli olarak harflerin yazilis yönlerini sayisiz kez tekrarlatabilirsinsin, Mouse, grafik tablet ya da akilli tahta kullanarak uygulatabilirsinsinsin.
    5-Hece, Kelime, Cümle, Metinlerin Olusturulmasi:
    Ilkokuma yazma ögretimi, kavratilan seslerin birlestirilerek, yepyeni hece, kelime, cümle, metinlerin olusturulmasiyla gerçeklestirilir. Hecelerin olusturulmasi, kritik açik hecelere ulasma, yepyeni kelimelerin tyaratilmesi, kavratilmasi, kelimelerin bir araya getirilmesiyle olusan cümleler üzerinde çalisma, metinlere varan eksiksiz bir etkinlikler bütününü cd içeriginde bulacaksin.
    6-Degerlendirme:
    Eglenceli PC oyunlarinin ögrencilerinizin/çocugunuzun ögrendiklerini sinamanizi saglayacak degerlendirme etkinliklerine dönüstügünü düsünün. Interaktif egitim cd mizle artik buradaki mümkün. Ögrencileriniz/çocugunuz egitim, degerlendirme etkinliklerine sikilmadan, üstelik motive biçimde katilacaklar. Eglenerek ögrenecekler, ögrendiklerini göstermekten keyif alacaklar.
    7-Etkinlik Sayfalari:
    Cd içeriginde bulunan uygulamalarla bire bir örtüsen 360 sitelik etkinlik sitelari pdf formatindadir. Bu sitelari sirasiyla çogaltarak, ögrencilerinize/çocugunuza sinif/ev etkinligi olarak uygulatabilirsinsinsin.

B-Ses Kartlari:
    Her bir ses için, o sesi gösteren harflerin yazilis yönlerini, değerli kelimelerin olusumlarini içeren, ilgili görsellerle süslenmis ses kartlari, ögrencilerinizin/çocugunuzun sesleri tanimasi, kavramasini saglamak yaninda, okumaya geçis süreçlerini de hizlandiracak bir araçtir. Yalnizca sesleri degil sifirdan dokuza kadar olan rakamlari da içerir.

C-Sözcük Avi Kartlari:
    Tombala oyununa benzer bir yapiya sahip olan sözcük avi oyunu, bir gurup içerisin de verilen ses, hece, kelimelerin ögrenci tarafindan kart üzerinde bulunmasi üzerine kurgulanmistir. Eglenceli, ögretici bir sinif içi/ev etkinligidir.

D-Okutan Kitaplar:
    Sekiz kitaptan olusan buradaki seri, ilk sesin verildigi andan itibaren, yürütülen okuma yazma çalismalarina destek saglar. Ögrencilerin/çocugunuzun okuma hizi, anlama yetenekleri, yepyeni kavradiklari seslerin önceki seslerle birlestirilerek pekistirilmesi gibi değerli islevleri yerine getirir.

Nasreddin Hoca ile Okuma Yazma Ögreniyorum Egitim Seti Ilkokuma yazma ögretiminde ihtiyaç duydugunuz tüm içerigi size tek basina saglar. Basta özel okullar olmak üzere bir çok egitim kurumunda uygulanarak basarisi sinanmis, kanitlanmis bir veri olarak, benzersiz, rakipsiz bir üründür.

Ayrintili bilgi, demo indirmek için sitemizi ziyaret edin ;

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Sayfayı Paylaş