Nani: "Kendime güvenim geldi"

Konu, 'İngiltere Ligi' kısmında Gerrard-8- tarafından paylaşıldı.

1. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Portekizli oyuncu, Arsenal maçının kendisi için dönüm noktası olduğunu düşünüyor.

Manchester United'ın başarılı oyuncusu Nani, Arsenal karşısında aldıkları 3-1'lik galibiyetten sonra kendine güveninin geldiğini söyledi.

Arsenal karşılaşmasında gol perdesini aralayan Portekizli oyuncu, takımının bu önemli üç puanı hanesine yazdırmasında pay sahibi olmuştu.

Karşılaşmayla ilgili olarak The Mirror gazetesine açıklamalarda bulunan Nani, "Ferguson bana güvendiğini göstererek, beni daha fazla sahada tuttu. Böylece ben de kendimi gösterebilme fırsatı buldum. İlerleyen zamanlarda da takım için faydalı olacağımı düşünüyorum. Arsenal maçında, United formasıyla olan en iyi performansımı ortaya koyduğumu düşünüyorum. Bunun devamını getireceğim" dedi.

Sporting Lizbon'dan 20 milyon avro karşılığında transfer edilen ve kendisinden çok şey beklenen Nani, Cristiano Ronaldo'nun gölgesinde kalmış ve fazla forma şansı bulamamıştı. Ronaldo'nun Real Madrid'e transferinden sonra yeniden Ferguson'un gözüne giren 23 yaşındaki oyuncu, takımda kendine yer bulmaya devam edecek gibi gözüküyor.

Kaynak: Goal.com Türkiye

Sayfayı Paylaş