yok halil ustam senin başlattığın dersi ben devam ediyom...buyur ustam ders sana emanet...ama bu modokol biraz karıştırıyo gibi bir baksan usta:8[1]:
watt watt youu present förfekt tense present contınuous tens wörint you warınt you Buyrun hiç bir yerde bulamayacağınız ing dersler :8[1]: :8[1]: :8[1]:
Modokol, what is this?:8[1]: :8[1]: Arkadaşlar bu arada şaka yapıyoruz, kimse alınmasın lütfen.. :seseses:
Zavallı adam Yumatu Mx-Plus cihazına yardım istiyordu, adamı kaçırdık forum yine bize kaldıuah: uah: :8[1]: :8[1]:
valla haklısın usta adamı kaçırdık...uah: uah: ama hata onda gelmiş bize fransızca soru soruyo..burası fransamı kardeşim soracaksan dünya dili olan ingilizce sor cevaplayalım..... benim anladığım kadarıyla daha doğrusu yorumum....mx plus usuha üzerinden güncelleme yapmıyomuş diyor yani sanırsam galiba bellki:8[1]: ooo melek sen bu işi çözmüşün yav...özel ders veriyomusun bari....:8[1]:
hello,je will carry out English test, I put the 3.78 in MX more and on France 5 and Ushuaia and remains blocker
:49 : hello,je will carry out English test, I put the 3.78 in MX more and on France 5 and Ushuaia and remains blocker
yaw burda ing profösürü war da sizin haberiniz yok keşfedemediniz beni :8[1]: derse dewamm... its a kalem wazdız yes yes no no I love you I love you love me yes I do :8[1]: :8[1]: :8[1]: note: her türlü özel ingilizce dersi werilir :8[1]: