Mustafa DENIZLI: "Guiza'yi gorunce ben de agladim!.."

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18

Beşiktaş Teknik Direktörü, "Güiza'nın kulübedeki halini gördükten sonra ben de göz yaşlarımı tutamadım" dedi!..

Fenerbahçe ile Bursaspor arasında oynanan lig maçı, skorundan çok Daniel Güiza ile ilgili yaşananlarla gündemde kaldı.

İspanyol yıldızın yuhalanması, kulübeye gidip oturduğunda yükselen protestolar nedeniyle ağlayacak hale gelmesi, 90 dakikanın çok ötesine geçti. Bu görüntüler sadece Fenerbahçeliler’i değil başkalarını da etkiledi. Bunlardan biri de Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’ydi.

Herkes gibi tecrübeli çalıştırıcı da Fenerbahçe-Bursaspor maçını televizyondan izlemiş ve özelikle Daniel Güiza’ya yapılanlar ve yıldız futbolcunun kulübedeki hali kendisini fazlasıyla etkilemiş. Siyah-Beyazlılar’ın hocası, işte o dakikaları, “Güiza’nın yedek kulübesinde ağladığını görünce televizyon başında ben de gözyaşlarımı tutamadım” diyerek özetledi. Denizli ayrıca gazetecilerden bunun yazılmamasını istedi. Fakat bu yazılmayacak bir haber değildi. Kusura bakma hocam.

2. amoli_1

amoli_1 Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    denizli sen otur kendi haline ağla :d040:

3. ss_barni

ss_barni Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    adam sonuna kadar haklı, ama ben fenerin haline ağladım.olmuyor olamıyor işte isterse dünyanın en iyi futbolcusu olsun aşı tutmadı, ısrar etmenin faydası yok.Semih ve Gökhan'a aynı tolerans neden tanınmaz neden illaki bir yabancı aşkı vardır, boncuk mu var bu yabancı futbolcularda?
    Bence guiza'ya acımamak lazım çünkü sonuçta atsada atamasada paraları cebine dolduruyor.keşke ben onun yerinde olsaydım razıyım gol atamamaya.hatta bütün sezon hiç gol atamayayım gene razıyım.Oh ne güzel mis gibi hiç gol atma hep kaçır sonrada al paraları cukkala bir de hep ilk 11 çık.Ne güzel yolunu bulmuş walla, biz yabancı oyuncuyu gol atsın diye almadıkmı ?

Sayfayı Paylaş