Murat Aksu: Kartal'ı Barça yapacağım

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında feritdoc tarafından paylaşıldı.

1. feritdoc

feritdoc Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Murat Aksu: Kartal'ı Barça yapacağım

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

13 Aralık 2009 09:33

Başkan adayı Murat Aksu, Beşiktaş’ı Barça gibi yöneteceğini açıkladı. Aksu, “2002’de seçimi kazanan Laporta, Barcelona'yı borç batağından çok iyi bir noktaya getirdi. Aynısını biz de çok rahat yapabiliriz" dedi ve ekledi:

Beşiktaş’ın Ocak 2010’daki kongresi için geri sayım sürerken, başkan adayı Murat Aksu çarpıcı açıklamalar yaptı. Aday olmasındaki en büyük etkenlerden birinin renklerine aşık olduğu kulübe hizmet etme amacı olduğunu belirten Aksu, “Barcelona’da 2002’de seçimi avukat Laporta ve değişim isteyenler kazandı ve kulübü borç batağından çok iyi bir noktaya getirdiler. Aynısını biz de çok rahat yapabiliriz” dedi.
    DEMİRÖREN HATA YAPTI
    Avukat olarak seçime girmesinin kendisi için dezavantaj olmayacağını belirten Murat Aksu, “Avukatlık spor yöneticiliği için en ideal mesleklerden biri. Yıldırım Demirören, Beşiktaş’ı başkanlık sistemi ile yönetmeye çalıştığı için başarılı olamadı” şeklinde konuştu.
    DENİZLİ KALACAK
    Aksu şunları söyledi: “Ocak ayında eğer ben başkan olacaksam, ligde onuncu sırada bir takımın başkanı olmak istemem, lider takımın başkanı olmak isterim. Biz göreve gelirsek Mustafa Denizli işinin başında kalacak. Yıldırım Demirören’e olan borç konusunda arkadaşlarımla acil eylem ve kriz yönetimi planımız var. Bizim ilkelerimiz Süleyman Seba’nın ilkeleridir.”
    YILDIZ OYUNCU VAAT ETMİYORUM
    “Başkan adayı olmam kesinlikle siyasi bir hamle değil, tamamen Beşiktaş ile ilgili bir hamledir. Hayatımın hiçbir döneminde spor ile siyaseti birbirine karıştırmadım. Kongre üyelerinin oylarına sahip çıkacağına inanıyorum. Ben yıldız futbolcu veya sportif başarı vaat etmiyorum ve vaat etmeyeceğim. Çünkü Beşiktaş camiasının bunlara karnı tok. Beşiktaş’tan ne alırızı değil, Beşiktaş’a ne veririzi düşünen isimlerle yola çıktım.”
    İnönü Stadı’na “Parça” modeli
    Beşiktaş camiası İnönü Stadı’nın yenilenmesiyle ilgili hazırlıkları yakından takip ederken müjdeli haberin başkan adaylarından Murat Aksu’dan geldiği ortaya çıktı. Aksu’nun deprem yönetmeliğine göre yenilenmesi gereken stadın tarihi eski açık tribünlerine dokunulmadan diğer bölümlerini parça parça inşa ettirmeyi planladığı belirtildi. İnşaat masraflarını sponsor bularak karşılaşak isteyen Murat Aksu’nun Turgay Ciner’le ilk tribünün yapımı için anlaştığı ifade ediliyor.
    Star gazetesi

2. romeoamore03

romeoamore03 Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    ne yapacaksa artık barca yapması için?

3. burhansarı

burhansarı Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    barça olmak o kadar kolaymı acaba..barça yapma ama demirörenden kurtar yeter.

4. sevilir

sevilir Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    bu kadar sallanmazki,bu konuşöa kendi için oy kaybı bence

Sayfayı Paylaş