Müntehir gece..

Konu, 'Şiir Cafe' kısmında LeyL tarafından paylaşıldı.

1. LeyL

LeyL
    Yetkili
    Emekli Admin

Beğenilen Mesajlar:
    1
    içim isyana gebe..

ilk kez kendimi gömüyorum içime..üstelik mezarsızım..üşüyorum..

hazırlıksız yakalandım gidişime..kelimeler firardı..''kal-mak'' fiiline çekim aradı yalvarışım..gülüşün bana olsaydı kalacaktım oysa..

sende olmayını isteyemem..ben'i bak bikez bana diyemem..beni gül nolur yarr!!bak işte susamıyorum yine..ne çok ben bırakıyorum sana..canın acıdı mı yar..

terketmeye yazgılı bildim kendimi..ama bu kez kendimi terkediyorum senden..son kez düşüyorum ipin ucundan..ölmek olur belki diye.

gitme kal! dedin..kaldım..gülümsemen olabilmek için..şimdi ölüyorum yarr!gülebiliyor musun??

hani ben o elma şekerini çok sevmiştim ya yar; göz yaşı denizinde erittim onu dün gece..avazımı kolumdaki tırnak izlerimde sakladım..sen duyma ölümcül inlemelerimi diye..

telif hakkı olmayan aşkına düçarım..geri istemiyorum da inançlarımı..umutlarımı..malumu olmazmış kar kalanın..zararı dönülmez olsa da dönmüyorum yeminimden..yeminimdi seni sevmek..biliyorsun..

can diye diye can veriyorum canım'a sıkılan bir kurşunla..üstelik gece ses vermiyor nidalarıma..ihbar etmeyin bu cinayeti.kimse bilmesin onun kuyusunda saklı kalan cesedimi..şairimin elinde hep kan vardı zaten..kim nerden bilsin rüyama dokunduğunu..

git yağmur! yıkama saçlarımı..beyazları istemiyorum ben..kefenlemeyin bedenimi..rengi siyahtı..adı gece'ydi..karanlık gecede bırakın beni..üşümem ben..

ben büyüdüm yar!!ölmem gerekiyormuş..öldüm..artık korkma şımarıklığımdan..üstüme alınmam ben kçük kız'a hasretini..zaten kandırdım herkesi işte..bak nasıl da inandılar yüzümdeki yalancı ben'e..öldüğümü bile bilmiyorlar yar! saklambaç en güzel senin kuyunda oynanıyormuş..kimse bulamıyor..kimse sobe diye bağırmadı henüz..birazdan ben çıkıp sobeleyeceğim hayatı..

''aldanmayın nefesime..ben dün gece öldüm bir şairin gülümsemesinde..''

Sayfayı Paylaş