Müjde ar'ın kurban bağışı chp'nin che'sinde

Konu, 'Uyduturk Cafe' kısmında selvi64 tarafından paylaşıldı.

1. selvi64

selvi64 Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Sanatçı Müjde Ar CHP'nin sosyal sorumluk projesi çerçevesinde oluşturduğu Cumhuriyet Halk Evleri’ne (CHE) destek verdiğini belirterek, “Ben kurban bağışlarımı da Cumhuriyet Halk Evleri’ne yapacağım” dedi.

Ar, bölgedeki kadın ve çocukların yaşam şartlarını iyileştirmeyi amaçlayan Kâğıthane Cumhuriyet Halk Evi’ni ziyaret etti. Ziyarete CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin ve Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal da katıldı.

Ar “Bundan sonra koşturacağız arkadaşlar. Bütün desteklerinizi bekliyorum. Başkanlarımıza da söyledim. Gücümün yettiği kadarıyla bu zincirin büyümesi için elimden geleni yapacağım. Kadınlarımız evdeki hapis hayatından kurtulduklarını söylediler. Gözlerim doldu. Bu güzel bebeği hep birlikte büyüteceğiz. Kurban Bayramı’nda, kurbanlarımı buraya bağışlayacağım. Kurban bağışları 290 TL. Herkes kurbanını buraya bağışlasın” dedi.

Müjde Ar, Telekulak olaylarıyla ilgili olarak da, dinleme olaylarının ayyuka çıktığını belirterek, “Artık bu konularda dalga geçiyorum. Bunun artık gizli kapaklı bir şeyi kalmadı. Eşim siyasetçi olduğu için dinliyordur. Ben zaten programda ağzıma geleni söylüyorum. Beni insanlar sevdikleri için dinliyorlardır. Her yerde ‘dinleniyorum’ paniği var. Ben artık umursamıyorum. Telefonumu açık bırakıyorum ne istiyorlarsa dinlesinler” diye konuştu. (Radikal)

Sayfayı Paylaş