Muhteşem açılış için G.Saray bekleniyor

Konu, 'Eskiyen Konular' kısmında freestar tarafından paylaşıldı.

1. freestar

freestar Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Suriye'nin Halep Olimpiyat Stadı açılışına Fenerbahçe'yi davet etmesinden sonra benzer bir teklif Sudan'dan Galatasaray'a geldi. Cim Bom, Hartum'da yeni yapılan stadın açılış törenine davet edildi .

Suriye'nin Halep'te yapılan Olimpiyat Stadı'nın açılışına Fenerbahçe'yi davet etmesinden sonra, Sudan hükümeti de başkent Hartum'da yaptırdığı stadın açılış törenine Galatasaray'ı çağırdı.

Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili Mehmet Atalay, Sudan'a yaptığı ziyarette, hükümet yetkililerinin ve spor bakanının ısrarla başkentleri Hartum'a yaptırdıkları stadın açılışına Galatasaray Kulübü'nü davet ettiklerini bildirdi.

Atalay, Sudan'da Türk takımlarının çok sevildiğini ve ilgiyle izlendiğini belirterek, "Sudanlı yetkililer Fenerbahçe'nin Suriye'de yapılan Olimpiyat Stadı'nın açılış maçına gittiğini, Galatasaray'ı da ülkelerinde görmekten mutluluk duyacaklarını söylediler ve ısrarla bunun gerçekleşmesini istediler" dedi. Mehmet Atalay, konuyu Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'a ileteceğini sözlerine ekledi.

Bugün

2. AloneFanky

AloneFanky Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    saolsonlar..

3. nextturk

nextturk Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    takımımızı onurlandırmış olurlar sağolsunlar.

Sayfayı Paylaş