Mührü islak mektuplarim kar kaplamis vatanimin basini kimler bilmez ayriligin yasini bir uzansam yollarina kavussak sana döksem icimdeki yasini .... Ölüm kadar sesiz cigliklardayim. Nerde gözbebeklerime sevgiyle bakan o güzel gözlerin ey yar. Bir yaprak gibi düsüp solduysa hayat ellerimizden aldirma. Ulu bir cinar yesertti sevgimiz gönül bahcemizde. Topragi hasretti susadikca sarilirdik bulut yüklü yüregimizdeki yagmurlara. Bu sevdayi besleyip büyüten en uzagi yakin eden bir gurbetimiz bir de silamiz vardi. Ici icine aglayan ici icini daglayan. Bazi bazi kirsa da kanatlarimizi rüzgarlar söz geciremedi hic bir afet özgür ruhlarimiza. Sayki hircin akan bir irmagim. Alabildigine berrak kollari sana uzanan. Simdi; sana yikiyorum bütün bentlerimi ve ince kollarimda vebalin...Tasiyorum...Tasiyoruz...! Silama ulasma cabalarimla gecerken hayatin kirlenmis eteklerinden sicramadi tek camur kiyilarima. Ben sana duru bir suyun akisiyla geldim. Hic bir kuvvet degistiremedi yönümü. Ne yillar bozacak bu sevdamin güzelligini ne de....Bakislari korkularin ve yüz cevirmeleri kimlerin kimselerin.... Sinirsiz pulsuz mektuplar yazdim biliyorum noktasi yok sana gelisimin biliyorsun. Icimi yaksan da yar diye gül deyip büksen de boynumu avlunda avuclarimda yagmurlarin islak islak baksam da bir ömür boyu gözlerine. Sevecegim. Belki tas olsa ayaklanirdi feryatlarimla olsun. Nazli bir yardin ki nazendeligimden coktan gecmistim. ... Muzip bir cocuk oluyorsun bazen bazen de bulutlarin gölgesinde nem toplayan bir deli. Delimsin. Kizmiyorsun degil mi "deli" deyisime. ... Ardina bile bakmadan gecede bir basina biraktin beni. Yine yetim yine gözlerim dolu dolu ve caresizce telefona sarilan ellerim. Bak diyorum sana "bir gün ben de gidecegim". Iste o zaman suratima kapadigin kapilarin ardinda duracak bir vefali olmayacak. Belki arayacaksin bir kapi daha kapamak icin de olsa. Hic bakma gözelerime gülme de. Artik ben de uzun uzun küsecegim... .... gurbetin eteklerinde kanadi kirik serceyim estikce yel silaya üsüyen eger ki düsüp solacaksak hayat elinde bir cinar yeserir gönül evimizde ... ay yoldasimiz yildizlar sahidimiz atarsak bu sevdayi icimizden kirilsin maziye uzanan kollarimiz olur da bir gün haber alamasak bir birimizden attigimiz bu tohum tek biz bizdeyken duracak gönül bahcemizde yesile...!