msn de gizliden cam acma varmıdır

Konu, 'Msn,Yahoo,Skype,Icq Ve Camfrog Hakkında Herşey' kısmında emre_78 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. emre_78

emre_78 Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    selam arkadaşlar merak ettiğm bi konu var msn listemdeki kiilerden bazılarıyla konuştuğumda cam acmıyolar camları oldugu halde bozuk diyolar bunların web camlarını haberleri olmadan gizlice acma imkanımız varmıdr msn de gizli cam acmak icin bi program varmı bilgisi olan lütfen yardım etsin şimdiden teşekkürler

2. emre_78

emre_78 Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    konuyla ilgilenecek kimse yokmu

3. ayhanst

ayhanst Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    yoktur ugraşma gerksiz zaten

4. engunaydin

engunaydin Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    Neden yardım edelim arkadaşım illegal pis işlerine senin. Basbayağı pisliktir bu; TCK uyarınca suçtur. Forumda yerli platform ne kadar varsa çözme yolu anlatalım o bile daha hafif suç. Sen bir cürüm işleyeceksin biz de yardım ve yataklık mı edeceğiz sana?

Git belanı başka yerden bul bir daha bana özel mesaj da atma. Tacizlerinden bıkıp msn'e de eklemiştim oradan da siliyorum. Ne çirkin bir insanmışsın yahu. İyi ki online denk gelip de zart nasıl çözerim zurt nasıl çözerim sorularına muhatap kalıp da başımdan savmak için bile olsa cevaplamamışım.

Bu nasıl bir çirkinliktir; nasıl bir pisliğe insanları alet etme çabasıdır. Çok ayıp, yaşından başından utan. 31 olmuşsun çocuk da değilsin. Sapıklık bu; insanların özel hayatına tecavüze teşebbüs bu ve kimbilir daha hangi suçların başlangıcı bu devamında şantaj mı gelecek tehdit mi kişilerin mahremiyetini nette mi dağıtacaksın ne halt edip ne pislik yapacaksın belli değil...

Şu forumda çok insan gördüm ama senin gibisini görmedim de duymadım da ben. Ne kadar güzel kıymetli insanlarmış yahu anlaşamadıklarım bile.

Hiç ahlaksız insan yoktu forumda sen geldin olmuş meğerse.

Bir daha da bana pm de atma mail falan da atma. Böyle sapıklıklarla karşıma da gelme daha beter yerin dibine sokarım.

5. dimo79

dimo79 Guest

kesinlikle yoktur,hem eğer engunaydin kardeşimin dediği gibi kötü emellerin için soruyorsan eğer sana çok yazık derim.:(

6. engunaydin

engunaydin Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    Bunun iyi emeli yok ki. En hafifi bile suç. Bilişim sistemlerini kullanmak sureti ile işlenen bir suç. Mahremiyeti ihlal en hafif kısmı; bilişim sistemlerini kullanarak işlenmesi de suça özel vasıf kazandırıyor. Evinizde oturuyorsunuz msniniz açık kameranız ile eviniz gözetleniyor kimbilir ne amaçla. :angry26::angry26:

7. Örnek

Örnek Guest

konu kapanmıştır !!!

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş