Mozilla Firebird (Linux - GTK) 0.7 Boyut : 9.07 Mb Kullanım izni : Dil : Ingilizce Platform : Linux TANITIM Linux isletim sisteminde ençok kullanilan web tarayicisi Mozillanin küçük kardesi, hem özellik hemde veri tüketme konusunda agabeyi kadar insafsiz degil. Mozillanin bazi türleri gereksiz geliyor, kullanmiyosaniz buradaki tarayiciyi kullanmaniz siddetle tavsiye edilir. Yeni sürümdeki degisiklikler ise söyle; Gelismis Özellikler için bir panel eklendi, indirinme/Yardimci uygulamalar için tür paneli, Daha iyi çerez yönetimi, yükseltilmis parola yöneticisi, Web Panelleri (Mozilla Sidebar benzeri). Örnegin yumusak kaydirma, otomatik fullamlama...vb. Ayrica çok sayida küçük hata giderilmis, uygulama yapisi güçlendirilmis. Mozilla fazla geliyorsa deneyin, begeneceksin.Kullanici arayüzü daha anlasilir, pek karmasik Ayrıcar içermiyor. Indireceginiz paket MandrakeLinux 9.1 için derlenmis bir pakettir. başka dagitimlar yada veri kodu için Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! ziyaret edin. Ayrica Windows isletim sisteminde kullanilacak sürümü için Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! yazili yere tiklayiniz. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !