MOVIX 0.8.3 Boyut : 27.6 Mb Kullanım izni : 5 Gün Dil : Türkçe Platform : Linux TANITIM Bilgisayarinizi bir isletim sistemine ihtiyaç duymadan bir medya oynaticisina dönüstürmek ister misin? VCD, DVD, DivX izlemek ayrica mp3 basta olmak üzere her türlü ses dosyasi dinlemek (ayrica müzik CDsi de buna dahil)... Bir fon müzigi esliginde resim gösterisi (side Show) yapmak... Bunlari yapmak arik daha basit. 1. Önce buradaki iso dosyasini indirin. 2. Bu dosyayi en cok kullanilan CD yazma araciniza yazin ama bir sartla. (Nero kullananlar için) Kalibi diske yazdir diyerek ya da nero express, burning rom da dosya açarak. 3. Bir önyükleme (boot) özelligi olan CDniz oldu 4. Ayni uygulamala buradaki CD ye oynatmak istediginiz dosyalari koyun. (Çoklu orfull diskine devam et diyerek yapmalisin) 6. Bilgisayarinizi yepyeniden baslatin. Sürücüde diginiz cd varsa gerisi size kalmis. Bilgisayarinizin sistem bellegine bir isletim sistemi yüklenecek, her türlü çoklu orfull dosyasini, CD sini destekler halde çalisacak makinaniz eski de olsa 32MB sistem bellegi bunun için yeterli. Not: Programi indirin dügmesine basinca açilan siteda beklediginizde yada Buraya yazan yere tikladiginizda uygulamain indirilebilecegi adreslerin bir listesine ulasabilirsinsinsin. Listedeki adreslerden birini seçip sag kisimdaki simgeye tiklayarak uygulamai indirebilirsinsinsin... Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !