Mourinho'dan Milan'a hakem suçlaması

Konu, 'İtalya Ligi' kısmında Gerrard-8- tarafından paylaşıldı.

1. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Inter teknik direktörü Jose Mourinho, hakemlerin rakipleri AC Milan'a kıyak geçtiğini imâ etti.

2006'da İtalya'yı karıştıran Calciopoli skandalına değinen Jose Mourinho, üstü kapalı olarak bu sezon da Milan'ın hakemlerden benzer bir muamele görüyor olabileceğini söyledi.

"Fiorentina'nın penaltısı verilmedi"

Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'yi 2-1 yendikleri maçın ardından konuşan Portekizli teknik adam, aynı gün oynanan Fiorentina-Milan maçında Fiorentina'nın oyuncusu Riccardo Montolivo'nun düştüğü poizsyonda verilmeyen penaltının, Inter'e Bari maçında çalınmayan penaltıya benzer olduğunu söyledi.

Pozisyonu görmediğini belirten Mourinho, "Pozisyonun bana bizim Bari karşısında verilmeyen penaltımızdan farkı olmadığını söylediler. İtalya'da çalıştığım süre boyunca birçok yeni şey öğrendim. Bunlardan biri de sessiz kalmak anlamına gelen 'abbassare i toni' tabiriydi. İtalya'da yakın zaman önce Calciopoli skandalı yaşandı ve bu utanç verici bir olaydı," dedi.

"Dürüst geldim, dürüst gideceğim"

Portekizli hoca daha sonra, "Ben ailemi futboldan kazandığım parayla geçindiriyorum. Buraya dürüst bir adam olarak geldim ve böyle terk edeceğim,"
    dedi.

Mourinho son olarak, Çarşamba akşamı oynanan maçta Chelsea'nin penaltısının verilmediğini de kabul etti.

Goal.com Türkiye

Sayfayı Paylaş