Mourinho: "Hareketim yanlış anlaşılmış"

Konu, 'İtalya Ligi' kısmında Gerrard-8- tarafından paylaşıldı.

1. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Üç maç ceza alan Inter teknik patronu, hareketinin yanlış yorumlandığını dile getirdi.

Dokuz kişi kaldıkları Sampdoria maçından sonra elleri kelepçelenmiş gibi bir vücut hareketi yapan Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho, bu hareket nedeniyle üç maç men cezası ve 40 bin avro para cezasına çarptırıldı.

Ancak kendisinin hakem Paolo Tagliavento'yu protesto etmek gibi bir niyetinin olmadığını dile getiren Mourinho, cezayı anlamsız bulduğunu söyledi.

Konuyla ilgili olarak İtalyan haber ajansı ANSA'ya açıklamalarda bulunan Mourinho'nun sözcüsü Eladio Parames, "Mourinho'nun hareketi yanlış anlaşıldı. Hakeme bir şey demek istemiyordu. Onun demek istediği şey şuydu: 'Beni yakalayabilir hatta tutuklayabilirsiniz ama ben olmasam bile takımım galip gelecektir' şeklinde konuştu.

Bu arada dün bir açıklama yaparak Mourinho gibi bir teknik adamla asla çalışmayacağını belirten Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'e de cevap veren Parames, "Zaten dünyanın parasını verse Jose de onunla çalışmak istemez. İşin aslı, De Laurentiis'in Mourinho'yu alabilecek parası yok. Bu nedenle de böyle açıklamalar yapıyor" dedi.

Goal.com Türkiye

Sayfayı Paylaş