Mourinho: "Ancelotti, bana karşı olan bir örgütün üyesi"

Konu, 'İtalya Ligi' kısmında Gerrard-8- tarafından paylaşıldı.

1. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho, eski takımı Chelsea'nin şimdiki çalıştırıcısı Ancelotti hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi heyecanı yaklaşırken Inter'in sivri dilli teknik direktörü Jose Mourinho'dan ilginç açıklamalar geldi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mourinho, eski takımı Chelsea'nin şimdiki çalıştırıcısı Carlo Ancelotti'ye taş atmayı da ihmâl etmedi. Ancelotti hakkında şaka yollu "Bana karşı kurulmuş bir örgütün üyesi" ifadelerini kullanan deneyimli teknik adam, Chelsea karşısında turu geçebileceklerini savundu.

Daha önce de bu tarz bir durumla karşılaştığını belirten Mourinho "2004-2005 sezonunda Chelsea'nin başındayken eski takımım olan Porto ile karşılaşmıştık. Bu gibi durumların avantajları var. Oyuncularıma rakibin zaaflarını en ince ayrıntısına kadar anlatabiliyorum. Bazen de çok fazla bilgi verdiğim için oyuncuların kafası karışabiliyor" ifadelerini kullandı.

Drogba'nın kendisine yaptığı övgüleri kabul eden Mourinho "Teknik direktör olmanın en güzel tarafı oyunculardan saygı görmeniz. Inter, Chelsea ve Porto'da pek çok oyuncunun bana saygı duyduğunu bilmek çok güzel. Didier'nin hakkımda asöyledikleri beni onurlandırdı. Ona teşekkür ediyorum" dedi.

Goal.com Türkiye

Sayfayı Paylaş