Kadro dışı bırakılan Misimoviç, durumunun bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğini söyledi Misimovic: “Kadro dışı kalmayı kesinlikle hak etmedim. Sabırlıyım ve idmanlarımı yapmayı sürdüreceğim. Ama yöneticiler ve hocalarla oturup bu konuyu çözmeliyiz.” G.SARAY’DA Hagi’nin kadro dışı bıraktığı Misimovic sabırlı olduğunu ancak bu durumun bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğini söyledi. Bosna Milli Takımı ile birlikte Antalya’da kampa bulunan yıldız futbolcu Lig TV’ye şu açıklamaları yaptı: KESİNLİKLE kadro dışı kalmayı hak etmedim. Antrenmanlara çıktım, hiç kimseye kötü bir hareket yapmadım, kötü bir söz söylemedim. Menajerim söyledi kadro dışı kaldığımı ve Hagi benimle konuşmadı. Buna da üzüldüm. Kadro dışı kaldıktan sonra ertesi gün bir yemek vardı ama çağrılmadım. Bu beni üzdü ama Hagi’nin kararı. Yapacak bir şey yok. YÖNETİCİLER ve hocalarla hep beraber oturup kadro dışı konusuna bir çözüm bulmamız lazım. Böyle tabii ki olmaz. Benim için çok kötü bir durum. İnşallah bu durumu çözeceğiz. BOSNA’DA GOLÜNÜ ATTI IBRICIC’İN G.Saray’a gelmesini çok isterim. Çok kaliteli bir oyuncu ve onunla çok iyi arkadaşız. Ibricic ile G.Saray ile ilgili bir konuşma olmadı.” ÖTE yandan Bosna Hersek’in değişilmezi olan Misimovic, dün dostluk maçında attığı golle hazır olduğunu gösterdi. Antalya’da Polonya ile oynanan ve 2-2 biten maçta takımının 2. golünü atan Misimovic, Hagi’ye mesaj yolladı. Arda nihayet ilk 11’de SÜPER Lig’de bugün G.Biriği’ni ağırlayacak olan G.Saray, Ali Sami Yen’deki son lig maçına çıkıyor. Geçen hafta Kasımpaşa’yı 3-0’la geçen sarı-kırmızılılarda teknik direktör Gheorghe Hagi, hem teknik kadroya hem de oyunculara Başkent ekibiyle oynanacak maçı da kazanıp galibiyet serisi yakalamak istediğini söyledi. En son 3 ay önce Eskişehir karşısında forma giyen Arda Turan’ın da bugünkü maçta sahaya 11’de çıkacağı öğrenildi. 15 Ocak’ta açılıyor G.SARAY Başkanı Adnan Polat, sarı-kırmızılıların yeni stadı Türk Telekom Arena’nın 15 Ocak’ta saat 19.00’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacağını açıkladı. Dün GSG Müdürü Yunus Akgül ve Spor Toto Teşkilat Müdürü Yunus Uçar ile birlikte statta incelemelerde bulunan Polat, Arena’nın mülkiyetinin GSGM’ye devredileceğini ancak yönetimini birlikte yapacaklarını söyledi. Akgül ve Uçar ile birlikte TT Arena’y› gezen Adnan Polat, stadı 15 Ocak’ta başbakan Erdoğan’ın açacağını açıkladı.
ruhsuzlar hepsini satacaksın bu yıl nasıl olsa hiç birşey yapamayacağız inanın altyapı genşleriyle çıksak buradan daha yukarılarda olurduk