ne cOk özLedim seni.. ne cOk bekLedi qöLqem o duvarın dibinde.. biLsen.. ahh, bir biLsen.. henüz sakLadıqım birkac $ey diLimin uCunda.. kendime biLe söyLeyemediqim.. qeLirsen bir martının kanadında, emanet edeceqim kucaqına.. tüm kadınLarımı benden aLan yakı$ıkLı adam iStanbuL.. sana bir kadın verdim, seneLer önce.. kadınım diyebiLdiqim iLk kadınım´dı.. qözLeri cekikti, sacLarı kısa.. di$Leri, hayaLLerimiz qiBi carpık.. yoLcuLukLarda verdim kadınLarımın kızLıqını.. cOcukLarımın cıqLıqını.. üc kadınımda, sana hayrandı.. biri vardı.. pembe panjur hayaLi kurmayan.. tek pembe sacLı kadın´dı.. iLk zamanLar mektupLarım vardı.. senin qüLümsemen yetti, benim aqLayı$Larım yitti.. o, sOn oLandı.. qözLeri cekikti.. sacLarı, eLektro$okLara sarıLıydı.. izLiydi hayatı, suratı, kadınLıqı.. ısrarLa dOkunmak istemedim.. benim dudakLarım, hep seni anLattı onLara.. dOkunduqum her dudaqa kar$ı, bir kız öLdürdüm kuLeLerin icinde.. sOn kadınım, seni sevmez sandım.. sen yakı$ıkLı ve qözLüksüzdün.. ben bunu hic qöremedim buqüne kadar.. qözLüksüz, hic aqLadım.. qöremedim, önemLi oLan ya$Ları qörmek deqiLmi$.. kırıLan qözLüqümden anLadım.. ben hic aLdatıLmadım.. ben kadınLarımın EyLüL´üydüm.. Ekim´iydim.. Kasım´ıydım.. sOquk mevsimLerde bırakıLdı eLim.. dü$tüm saLıncakLardan.. üc kız, sıra bekLiyordu.. kısa sacLı.. ondan daha kısa bOyLu pembe sacLı.. ve en uzunLarı, eLLeri büyük.. $uanda yoLcuLuqa hazırLanan kız vardı.. hepsi, saLıncaktan inmem iCin qüLümsediLer.. bindikLerinde saLLadım onLarı.. sonra, hızLandıkca yeti$emedim.. qökyüzüne karı$ıp, qittiLer.. saLıncak bo$tu fakat, artık cOcuqumu dü$ürmü$tüm kumLara.. biLirsiniz.. o kumLara dü$en hicbir $ey buLunmaz.. iStanbuL tOpraqına, 3 kadın dü$ürdüm.. biri, havaya.. biri, suya.. biri, tOpraqa.. iSimLeri aynı 3 kadın.. sevdiqim tüm kadınLar.. $uanda iStanbuL sOkakLarının kOynundaLar.. hepsi, kadınımLar.. aqLattıLar.. söyLemi$tim sana.. bu $ehrin derdi var benimLe.. buraya ait deqiLim.. ne zaman akLımı saLsam qeCeye, sana ko$tu.. kanım cekiLiyor böyLe vakitLerde.. söyLe akLıma, dönsün.. ben bu deqiLim.. bu adam, ben deqiLim..