Mis Firin Programi 2.1

Konu, 'Karışık Program Arşivi (Rss bot)' kısmında Rss Pc Bot tarafından paylaşıldı.

1. Rss Pc Bot

Rss Pc Bot Pc Bölümü Rss Botu Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Mis Firin Programi 2.1
    Boyut : 4.64 Mb
    Kullanım izni : 1 ay
    Dil : Türkçe
    Platform : Windows (Tümü)

TANITIM
    Üreticiden : Firincilar için nmis bir uygulamadir. Program ile firinci dükkanlarinin genel parasal, idari islemleri, müsteri iskonto ondalik uygulamalari, yaratim takibi, müsteri borç alacak takibi, personel avans ödeme islemleri, stok test, stok hareket takip islemleri, irsaliye, fatura islemleri rahatlikla yapilabilmektedir. Programi deneyerek elestiri, ek ilave isteklerinizi uygulgayeiya bildirebilirsinsinsin.

Program Kullanim Bilgileri :
    Programin ilk kurulum islemi : Orijinal sürümü satin almis olan firinlar ilk kurulum islemini kurulum CDsinden yapmalidirlar. Kurulum CDsini PCa takinca kurulum islemi otomatik olarak baslayacaktir. Eger baslamazsa CDdeki SETUP klasörü içerisindeki setup.exe dosyasi çalistirilarak kurulum islemi yapilmalidir. Eger demo tanitim sürümü indirildiyse, firinprg.zip adli dosya WinZip uygulamai ya da WinRAR uygulamai ile açilmalidir. Açilan yerdeki setup.exe dosyasi çalistirilarak kurulum islemi yapilmalidir.
    Programin yedegini alacak : Firin uygulamainin yedegi sabit diskin C: sürücüsündeki FIRINPRG adli klasörün fullaminin yedegini alarak yapilmaktadir. C: deki FIRINPRG klasörü CD yazici ile yada Flash Disk ile yedeklenebilirsinsin.
    Yedegi geri yüklemek : Ilk önce uygulamain ilk kurulum islemi yapilmalidir. Sonra yedekleme yapilan CDden yada Flash Bellekten FIRINPRG klasörü C: ye kopyalanmalidir.

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Sayfayı Paylaş