MightyFax (Windows XP - 2000) 3.30

Konu, 'Karışık Program Arşivi (Rss bot)' kısmında Rss Pc Bot tarafından paylaşıldı.

1. Rss Pc Bot

Rss Pc Bot Pc Bölümü Rss Botu Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    MightyFax (Windows XP - 2000) 3.30
    Boyut : 3.4 Mb
    Kullanım izni : 30 Gün
    Dil : Ingilizce
    Platform : Windows XP

TANITIM
    Bilgisayarinizdan Fax göndermek için kullanacaginiz bir uygulama olan MightyFax uzun yillardir yükseltilmesi devam eden uygulamalardan. Bir fax makinasina ihtiyaciniz yok. Sadece buradaki uygulama, var olan modeminizi kullanarak fax gönderebilirsinsinsin. Buradaki modemden kasit ADSL modemler degil, fax modem karti olan, dial-up baglantisi sagladiginiz modemlerdir. Windows 98, üstü tüm isletim sistemleri ile sorunsuz çalisan (Programin iki farkli versiyonunu isletim sisteminize göre seçebilirsinsinsin) MightyFax, Windows XP için tasarlanan ilk fax uygulamalarindan. Uzun zamandir test edilen uygulama birçok modem, sistem konfigürasyonlari ile sorunsuz bir sekilde çalisti.

Programla ilgili en değerli, dikkat çeken nokta son derece basit kullanılabilirsinsinli, kullanici dostu bir uygulama olmasi. Gerçektende metninizi diktan sonra fax göndermeniz sadece bir kaç saniye sürüyor. Sadece göndermek degil, Fax alacak içerisin de buradaki uygulamai kullanabilirsinsinsin. Yeni versiyonunda desteklenen buradaki özellik bulundugunuz odayi ofise çevirmeniz için yardimci oluyor.

30 günlük deneme sürümü ile gelen buradaki basit kullanılabilirsinsinli uygulama, satin alindiktan sonraki 30 gün içerisin de sorusuz bir sekilde geri ödeme garantisine sahip.

Programi çalistirabilmek için;
    32Mb Bellek (Ram)
    2MB Sabitdisk alanina ihtiyaciniz var.

Yukarida yazdigim parantez ile ilgili küçük bir açiklama;
    ADSL yada KabloNet modemleriniz ile buradaki uygulamai kullanamazsin. Zira, buradaki modemler sadece Nete baglanmak içindir. Fax gönderme isleminde ise numara çevirmek gerekir. Bu yüzden, çevirmeli baglanti (dial-up) yapmak için kullandiginiz fax-modemlerinizi kullanmak durumundasin.

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Sayfayı Paylaş