MGS 5: Ground Zeroes'tan Yeni Video

Konu, 'Play Station-PSP Bölümü' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

1. Mehmetkarahanlı

Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    76
    Konsolların ardından bu sefer PC platformu için gelecek olan ****l Gear Solid 5: Ground Zeroes'un yaklaşık 10 dakika uzunluğundaki oynanış görüntüleri yayınlandı.

2015 yılının merakla beklenen ****l Gear Solid oyunu The Phantom Pain'in öncesini konu alan MGS 5: Ground Zeroes, konsolların ardından bu sefer PC oyuncularının beğenisine sunulacak.
    4K çözünürlük desteği, daha güçlü bir yapay zeka ve 60 FPS desteği gibi birçok eklentiyle PC platformuna gelecek yapım için ayrıca geçtiğimiz günlerde de minimum ve önerilen sistem gereksinimleri de yapımcı firma tarafından paylaşılmıştı.

4K çözünürlük desteği ile birlikte geliyor
    Yaklaşık on dakika uzunluğundaki oynanış görüntülerinin altıncı dakikasına kadar oyun içi menü ve ayarlar kısmı tantılıyor. Ardından ise asıl aksiyonun olduğu oynanış sistemi ve oynanış görüntüleri oyuncuları karşılıyor.
    Kojima Productions'un geliştirdiği ve Konami'nin dağıtacağı ****l Gear Solid 5: Ground Zeroes'un işte PC

Sadece konsollar için çıkış yapmasının ardından sırada PC platformuna çıkış yapacak olan ****l Gear Solid 5: Ground Zeros'un minimum ve önerilen sistem gereksinimleri açıklandı.

Kojima Productions'un başarılı yapımlarından ****l Gear Solid serisininpiyasadaki son oyunu MGS 5: Ground Zeroes'un yeni adresi PC platformu olacak. Konsollardaki üstün satış grafiğiyle dikkatleri üzerine çeken yapım, bu başarısını PC platformunda da yakalamak istiyor.
    Konami tarafından yayıncılığı üstlenilecek olan oyun, 2015'te çıkış yapacak olan yeni MGS 5 oyunu The Phantom Pain'in başlangıcı olacak. Fiyatıkonusunda hala bir açıklama yapılmaz iken ****l Gear Solid 5: Ground Zeros'u, oyuncular Steam üzerinden oynayabilecekler.
    64 Bit işletim sistemi zorunluluğu
    Oyunun minimum ve önerilen sistem gereksinimlerine baktığımızda sonzamanların diğer yeni nesil oyunları gibi 64 bit işletim sistemizorunluluğunu görüyoruz. Ayrıca, minimum i5 işlemci isteyen yapımın diğer istediği sistemsel özelliklere aşağıdan ulaşabilirsiniz
    Serinin yeni oyunu ****l Gear Solid 5: The Phantom Pain ise oyundünyasına PC, PS 4, PS 3, Xbox One ve Xbox 360 platformları için 2015'in ilk çeyreğinde adımını atacak.
    Minimum Sistem Gereksinimleri
    İşletim Sistemi: Windows Vista 64-Bit veya üzeri
    İşlemci: Core i5 SandyBridge 4 Çekirdek 2.7GHz
    Bellek: 4 GB RAM
    Ekran Kartı: GeForce GTX 650
    DirectX: Versiyon 11

Önerilen Sistem Gereksinimleri
    İşletim Sistemi: Windows Vista 64-Bit veya üzeri
    İşlemci: Core i5 SandyBridge 4 Çekirdek - 2.7GHz
    Bellek: 8 GB RAM
    Ekran Kartı: GeForce GTX 760 veya üstü
    DirectX: Version 11 veya üzeri