Helal olsun Mesut! Mesut Özil, Malaga maçına Türk futbolcular olarak sahaya siyah bantla çıkacaklarını duyurdu. Saldırıyı kınayıp, şehitlerin ailelerine ve tüm Türkiyeye başsağlığı mesajı gönderen Mesut Özil, R.Madridin yarın Malaga ile oynayacağı karşılaşmada Türk futbolcular olarak sahaya siyah bantla çıkacaklarını duyurdu. Çukurca'da teröristlerin kurduğu hain pusuda şehit düşen Mehmetçikler için doğduğu, yaşadığı ülke neresi olursa olsun tüm Türkler tek yürek oldu. Bunun en son ve en güzel örneği ise dünya devi Real Madridde forma giyen Türk asıllı oyuncu Mesut Özilden geldi. Türk Milli Takımı yerine Almanyayı tercih ettiği dönemde büyük eleştirilere maruz kalan gurbetçi futbolcu tepkilere Ben Türküm ve her zaman öyle kalacağım yanıtı verirken, dünkü davranışıyla bunu bir kez daha ispat etti. Ailesi Zonguldaklı olan yıldız futbolcu twitterdan 24 askerin şehit olduğu saldırıyı kınarken, şehitlerimizin ailelerine ve ülkemize başsağlığı mesajı gönderip, Bu hafta oynayacağımız maçta Türk oyuncular olarak kolumuzda siyah bantla sahaya çıkacağız ifadelerini kullandı. Mesut, Mourinho ile görüşüp izin alırken, milli futbolcularımız Hamit ve Nuri de yarın Malagaya karşı forma şansı bulmalari halinde siyah bantla mücadele edecekler. Bu arada F.Bahçe de bu hafta Saracoğlundaki Samsun mücadelesi öncesinde hayatını kaybeden 24 Mehmetçikin ismini anarak saldırıyı kınayacak. MEHMET TOPAL DA ŞEHİTLERİ UNUTMADI İspanya'nın Valencia takımında forma giyen milli futbolcu Mehmet Topal, Hakkari'de şehit düşen askerleri unutmadı. La Liga takımlarından Valencia'nın formasını giyen Mehmet, hafta sonunda takımının yapacağı karşılaşmaya şehitlerin anısına siyah bantla çıkacağını açıkladı. Milli futbolcu, yaptığı yazılı açıklamada, üzüntüden televizyon izlemeyemediğini belirterek, ''Şehit ailelerimize Allah'tan sabır diliyorum. Bu hafta sonu oynanacak maçta takımımın teröre bir tepki olarak şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunması hususunda teknik direktörümle görüştüm. Ben de maça siyah bantla çıkacağım. La Liga'daki diğer Türk kardeşlerim de aynı tepkiyi verecektir. Vatanımız sağolsun'' ifadelerini kullandı.