Melo:tanrı şahidim olsun ki

Konu, 'GALATASARAY' kısmında beydemir tarafından paylaşıldı.

1. beydemir

beydemir Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    4
    Melo'den ilk açıklama!
    Galatasaray'ın Beşiktaş ile oynadığı maçta kırmızı kart gören Felipe Melo, mikro blog sitesi twitter aracılığıyla kendini savundu.

27 Ocak 2013 Pazar - 21:18
    Sporx.com dış haberler
    Galatasaray'ın Beşiktaş ile oynadığı maçta siyah-beyazlı futbolcu Oğuzhan Özyakup'a küfür ettiği ve tükürdüğü gerekçesiyle kırmızı kart gören Felipe Melo açıklama yaptı.
    Kesinlikle tükürmediğini dile getiren Melo, "Ben kimseye tükürmedim, tanrı şahidim olsun ki kimseye tükürmedim. Kameraya yüz kere daha yaklaştırıp, fotoğrafı yüz kere daha büyütseniz de ben kimseye tükürmedim. Olanlar dolayısıyla çok üzgünüm ama benim bir şey yapmadığım kanıtlanacak." ifadelerini kullandı.
    Hakem Tolga Özkalfa'nın raporunda "Felipe Melo, Oğuzhan Özyakup'a tükürdü" şeklinde bir ifade yer alırsa; Brezilyalı futbolcu, Futbol Disiplin Talimatı'nın 42. maddesine göre 4 ile 6 maç arasında men cezası alacak.

2. mescer

mescer Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    bu oyuncu pimi çekilmemiş el bombası gibi her an patlaya bilir ne olursa olsun hakam bir karar vermiş doğru yalnış sen profosyenel bir oyuncusun çıkar ken yapılanlar ney hocayı yıtıyon sen kimsin bundan sonrada hoca bu olyı gözden gecirmeli hiç kimse takımdan buyuk değildir

Sayfayı Paylaş