Media Player

Konu, 'Dreambox 500 HD Serisi' kısmında ss_barni tarafından paylaşıldı.

1. ss_barni

ss_barni Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    Arkadaşlar,

DM500 kullanıcısıyım, ancak bu cihazı medya player olarakta kullanmak istiyorum.
    Kendi içinde MPEG2 ve H264 hardware decoder olması avantaj, ancak, acaba bu iş için 500HD'mi alsam yoksa piyasadaki diğer medya player cihazlarından birinimi? Seçim yapması çok zor gerçi ancak şöyle içinde diski v.s. de olsun usb falan uğraşmayalım diyorum.Düşündüğüm marka egreat,popcourn hour ve benzeri ürünler.Ne dersiniz? DM500HD'nin de uydu olayı extra güzel bir olay ama pek HD kanal olmadığı için düşündürüyor.Genelde mkv HD film seyretmek v.s. istiyorum.

2. bluviaggiatore

bluviaggiatore Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
  3. ss_barni

ss_barni Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    Evet DarkMedia inceledim ancak hoşuma gitmedi.Bazı eksikleri var, egreat sanki daha iyi bir cihaz gibi. Yada atom işlemcili, HDMI çıkışılı ve 1080p destekli yeni makinalar çıktı, yoksa öyle bir şey mi alsam?

4. dream500hd

dream500hd Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    yazilim destegi herzaman olan dreambox dan sasma derim hd kanallar suan icin az ama yawas yawas hd ye gecisler basladi sd bir reciver alip 6 ay sonra pisman olma

5. ss_barni

ss_barni Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    evet yazılım desteği var ama, divx ve mkv türü dosyaları okutamıyoruz sanırım.

Sayfayı Paylaş