Marsilya Aslan'ın teklifine ne dedi?

Konu, 'GALATASARAY' kısmında severimseni tarafından paylaşıldı.

1. severimseni

severimseni Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    Marsilya, Aslan'ın teklifine ne dedi?
    Marsilya, Aslan’ın teklifini BEĞENDİ

FRANSIZLAR’A göre G.Saray’ın Hatem Ben Arfa için yaptığı teklif, Marsilya’yı tatmin etti. Bu transfer için Wolfsburg, Werder Bremen ve Newcastle ile çekişen sarı-kırmızılıların yaptığı 7 milyon Euro’luk öneri, Tunus asıllı Fransız yıldızın nakit sıkıntısı çeken kulübü Marsilya’ya cazip geldi. Fransa’nın RMC radyosunun verdiği bu bilgilere göre transferde son sözü ise 23 yaşındaki futbolcu söyleyecek.

Marsilya’da beklenen sıçramayı yapamayan Ben Arfa, kariyerini yeniden ayağa kaldırmak için gideceği takımı birkaç gün içinde seçecek.

2. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18

Werder Bremen ve Newcastle kulüplerinin de yakından takip ettikleri Olympique Marsilya'nın başarılı defansa dönük orta saha oyuncusu Hatem Ben Arfa ile Galatasaray'ın çok yakından ilgilendiği ortaya çıktı.

Fransız Kulübüne gönderdikleri yazıda, Ben Arfa'yı "transfer" etmek istediklerini ve "kiralama" ile ilgilenmediklerini açıklayan Galatasaray Kulübü'nün teklifinin nakit sıkıntısı bulunan Marsilya'ya cazip geldiğini açıklayan RMC radyosu, son sözün genç futbolcuda olduğunu ve Ben Arfa'nın kısa bir müddet içinde karar vereceğini belirtti

3. mescer

mescer Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    almadığımız oyuncu kalmadı

Sayfayı Paylaş