Lugano'da mutlu son

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında nino tarafından paylaşıldı.

1. nino

nino Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    Diego Lugano ile uzun süredir yapılan pazarlıklar sonuç verdi.

Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen Uruguaylı futbolcu Diego Lugano, kendi resmi internet sitesinden Fenerbahçe ile 4 yıllık anlaşma imzaladığını duyurdu.

Diego Lugano resmi sitesinden şu açıklamayı yaptı:

"Fenerbahçe ile tekrar anlaşmış olmaktan çok mutluyum. Özellikle kulübümün beni takımda görmek için gösterdiği çaba ve ısrardan gurur duydum. Bu benim kulübe geride kalan üç yılda ne kadar iyi hizmet ettiğimi gösteriyor. Taraftarların bana ilgisi, Fenerbahçe'nin büyüklüğü ve ailemin İstanbul'da kendini rahat hissetmesi kontratımın yenilenmesinde büyük rol oynadı. Bu hayatımda verdiği en büyük kararlardan biri çünkü geleceğimi etkileyecek. Eminim gelecek dört yılda hem Türkiye'de hem de Avrupa'da önemli şampiyonluklar yaşayacağız. Çünkü Fenerbahçe taraftarı bunu hak ediyor."

Diğer yandan konu hakkında Fenerbahçe'den henüz resmi bir açıklama yapılmadı

Kaynak :Hurriyet

2. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Hayirlisi olsun yilan hikayesine donmustu

3. Mu®aT

Mu®aT <b><font color="red">System Administrator</b></fon Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    Çok sevindim bu habere.:Smiletabar: F.B de en sevdiğim futbolcu logano:buff:

4. nino

nino Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    Lugano İstanbul'da

Fenerbahçe'nin yeniden anlaştığı Uruguaylı futbolcu Diego Lugano, İstanbul'a geldi.
    Kulüp asbaşkanı Mahmut Uslu ile birlikte Atatürk Havalimanı'na gelen Lugano'yu, kulüp idari işler koordinatörü Serkan Acar karşıladı.
    Uruguaylı futbolcu, havalimanında bulunan birkaç taraftara forma imzaladı. Daha sonra Mahmut Uslu ve Lugano, açıklama yapmadan havalimanından ayrıldı

Sayfayı Paylaş