Rumen teknik adam, birçok takımla adının anıldığını belirterek, Şu anda Shakhtar'la şampiyonluğa motive oldum. Kararımı sezon sonunda vereceğim ifadelerini kullandı. Başkan adaylarından Ünal Aysal, seçilmesi halinde Lucescuyu takımın başına getirebileceğini belirtmişti. Rumen çalıştırıcı, geleceği ile ilgili olarak FANATİKe çarpıcı açıklamalar yaptı. İsmi hem Galatasaray hem de Beşiktaşla anılan Lucescu, Türkiye dışında, İtalya, Ukrayna, Romanya ve Fransada da adımın sık sık anıldığını biliyorum. Ama böyle bir şey şu an söz konusu değil. Evet, Galatasarayda büyük başarılar kazanmış olabilirim ama şu an Shakhtarın başındayım ve burada iyi bir takım kurdum. Sadece işime konsantre olmuş durumdayım. Basının sürekli beni yazması elbette normal. İnsanları susturmak elbette çok zor. Ancak Shakhtarla sözleşmem devam ediyor ifadelerini kullandı. Yarın ne olacağını bilemezsiniz Tecrübeli teknik adam, Galatasarayın iyi durumda olmadığını belirtirken, Ancak onlar için şu anda yapabilecek bir şeyim yok. Ukraynada ligin bitimine 5 hafta kaldı ve en yakın rakibimiz Dinamo Kievin 11 puan önündeyiz. Sezon bittikten sonra ne olacağını hep birlikte göreceğiz. Futbolda yarın ne olacağını bilemezsiniz. Geleceğim hakkında konuşmak için henüz erken diye konuştu. Luce, Türk kulüpleriyle ilgili kendisine sürekli sorular sorulduğunu ve artık bu durumdan çok sıkıldığını da sözlerine ekledi. Kaynak: Fanatik