Lucas Neill şokta!

Konu, 'GALATASARAY' kısmında lost_youth tarafından paylaşıldı.

1. lost_youth

lost_youth Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Galatasaray'ın Everton'dan 800 bin pound bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı 31 yaşındaki savunma oyuncusu Lucas Neill Ada basınına yaptığı açıklamada transferi "bir şok" olarak değerlendirdi.
    Avustralyalı futbolcu Eylül ayında Everton'a bonservisi elinde bir şekilde gelmişti ve 15 kez Toffees forması giydikten sonra Galatasaray'a satıldı. Neill'in transfer hakkında yaptığı açıklamaları ise şu şekilde:

"Şoke oldum. Bir transfer düşünmüyordum. Görüşmeler başlayıp işler netleşmeye başlayınca ailem ve kendim için en iyisini yapmak zorunda olduğumu anladım.

Everton'a geldiğim ilk andan beri çok özel şeyler yaşadım. Bana şans verdikleri için herkese çok teşekkür ediyorum. Burada görkemli günler geçirdim. Sezonun geride kalanı için başarılar diliyorum. Umarım güzel bir ikinci yarı geçirirler.

"İngiltere'den, Everton'an ayrılmak oldukça üzücü. Fakat yeni takımım Galatasaray için çok heyecanlanıyorum."

Bu arada tecrübeli isim Cumartesi günü Everton - Manchester City maçında forma giyecek ve ardından Türkiye'ye gidecek..

Sayfayı Paylaş