Longhorn Transformation Pack 10.5 Boyut : 20.6 Mb Kullanım izni : 30 Dil : Ingilizce Platform : Windows 2003/XP TANITIM Windows XP sisteminizin görünümünü, Microsoftun yepyeni çikartacagi Windows Longhorn kod adli isletim sistemi ile degistirmek istermisin? Bu uygulama ile Microsoft Windows XP (SP2 dahil), Windows Server 2003 sistemlerinizin görünümlerini henüz Beta asamasindaki Longhorn unkiler ile degistirebileceksin. Microsoftun sir gibi sakladigi buradaki yepyeni isletim sisteminin Ayrıcari disinda görünümü de oldukça hos. Bu sürümdeki yepyenilikler : Western kabugu eklentisi Otomatik dönüstürme seçenegi ile hiçbir ayar yapmadan sistemi tekrar baslatmak yeterli Istenilen eklenti, görünümleri seçebilme Longhorn için yükseltilmis MSN Messenger 6.2, 7.0 kabuklari Bazi süre ile ilgili hatalarin giderilmesi Manuel (Elle) dönüstürme islemi hatalarinin giderilmesi Longhorn Aero temasindaki hatalarin giderilmesi Daha fazla sikistirma Daha fazla yardim türleri 64bit ile ilgili takilmalarin giderilmesi WinHEC2005 (b5048) eklentileri Norton Antivirus 2005 uyumlulugu Yenilenmis logo Not : Bu yepyeni isletim sisteminin görünümünü kurabileceginiz sistemler : Windows XP (SP1, SP2), Windows Server 2003 Editör Uyarisi : Programi kendi sistemimde (Windows XP Türkçe SP2) denedigimde herhangi bir uyumsuzluk ya da bozuklukla karsilasmadim, ancak yine de dogabilecek olasi uyumsuzluk sorunlari, sistem bozukluklarina karsi sisteminizin bir yedegini almanizi muhakkak öneriyorum. Ayrica kurulumda Otomatik yerine Elle kurulum yapmaniz Ayrıca önerilir... Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !