LOL için Hafta Sonu İndirimleri Başlıyor

Konu, 'Play Station-PSP Bölümü' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

1. Mehmetkarahanlı

Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    76
    [h=1]LOL için Hafta Sonu İndirimleri Başlıyor[/h][h=2]MOBA türünün neredeyse en popüler yapımlarından biri olarak karşımıza çıkan League of Legends’ta indirim süreci hala devam ediyor.[/h][​IMG]. Şampiyon ve Kostüm indirimi ve Türkiye Sunucusu’na özel olarak gerçekleştirilen indirim etkinlikleri sayesinde şampiyonlar ve kostümleri yaklaşık olarak %50 RP indirimi ile birlikte sahip olabiliyorsunuz. Geliştirilen şampiyon ve kostüm indirimlerine baktığımız da neredeyse her üç gün içerisinde bir tüm sunucuları da boy gösterirken, Türkiye Sunucusu’na özel indirimler olarak sadece hafta da bir kez olmak üzere Türkiye Sunucuya özel olarak uygulanıyor.
    Türkiye Sunucu’na özel olarak indirimle ve şampiyon kostümleri karşımıza hafta bir kez olmak üzere geliyor. Bu da Cumartesi günlerinden Pazar gecesine kadar mağaza içerisin de en az altı şampiyon ve altı köstüm yaklaşık %50 RP indirimi ile karşımıza çıkıyor. LOL oyuncularında vazgeçilmesi olacak olan hafta sonu kampanyaları oldukça büyük bir fırsat olarak karşımıza çıkıyor.
    26 Haziran ve 28 Haziran arasında gerçekleştirilecek indirimler:

• Vladimir
    • Nidalee
    • LeBlanc
    • Savaş Ustası Jarvan IV
    • Biyozırhlı Darius
    • Yağmacı Ashe

İndirimler 28 Haziran saat 23.59'a kadar devam edecek.

Sayfayı Paylaş