Locate 3.0.7.4220

Konu, 'Karışık Program Arşivi (Rss bot)' kısmında Rss Pc Bot tarafından paylaşıldı.

1. Rss Pc Bot

Rss Pc Bot Pc Bölümü Rss Botu Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Locate 3.0.7.4220
    Boyut : 783 Kb
    Kullanım izni :
    Dil : Ingilizce
    Platform : Windows (Tümü)

TANITIM
    Isletim sisteminizde dosya ya da klasör aramalari için kullanabileceginiz bir uygulama. Etkisi sonuçlari size nerdeyse arama tusuna basmanizla birlikte vermesidir.

Locate sabit diskinizdeki dosya, klasörlerin isimlerini kendi olusturdugu bir veritabanina kaydeder. Daha sonra aramalari buradaki veritabanindan yaparak arama sonuçlarina çok daha hizli ulasmanizi saglar.

Yazilim öncelikle sisteminizi taramakta, sisteminizde bulunan tüm dosyalarin, klasörlerin adini barindirdigi bir veritabani olusturmaktadir.

Ve siz arama yaptiginizda, buradaki veritabani sayesinde sonuçlara beklenilenden çok daha hizli ulasabilirsinsinsin.

Özellikler:
    Belirli zaman araliklari ile ya da bir zamanlayici vasitasi ile otomatik olarak güncelleyebileceginiz, dosya, klasör isimlerinin kaydedildigi bir veritabani olusturur.
    Daha sonra isletim sisteminizde bir dosya ya da klasör aramak istediginizde sabit diskinizin boyutundan bagimsiz olarak, windows explorer arama özelliginden daha hizli, daha detayli bir sekilde arama yapar, sonuçlari size sunar.
    Sistem verilarindan çok tüketmemesi nedeniyle, sistem tepsisinde sürekli olarak çalisir durumda birakabilirsinsin, böylece uygulamaa erisim basitligi saglanabilirsinsin.

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Sayfayı Paylaş