LKBS [Lider Kimlik Bildirim Sistemi] 4.0.1.0 Boyut : 9.04 Mb Kullanım izni : Dil : Türkçe Platform : Windows (Tümü) TANITIM LKBS [Lider Kimlik Bildirim Sistemi] uygulamai Motel, Otel, Pansiyon, bütüm konaklama tesisleri için Net üzerinden Emniyet Genel Müdürlügünün AKBS sistemine uygun olarak (XML Formatinda), konaklayan müsterilerinize ait Kimlik Bildirimlerini en dogru testlü, en basit sekilde olusturmaniza yardimci olan üründür. Konaklayan müsterilere ait sorgulama yapabilirsinsin, rapor alabilirsinsinsin. Bu sayede konaklama tesisine gelen müsterilerinizi takip ederek tesisindeki islemleri en aza indirebilirsinsinsin. *Sürüm 3.0 Özellikleri : AKBS 1.2.2 versiyonu ile uyumlu Bos XML dosyasi olusturma, T.C. Kimlik Noyu Internetten bulma, Il, Ilçe Listesini Netten otomatik güncelleme *Sürüm 4.0 Özellikleri : Hizli XML dosyasi olusturma. XML listesine eklenen müsterileri gösterme, Rapor tasarimi eklendi, böylelikle uygulamadaki raporlarda degisiklik yapilabilirsinsin. Yeni Eklenenler : - Sadece konaklayanlari gösterme özelligi eklendi. - Bul diyaloglari yepyenilendi. - Raporlar yepyenilendi, hizlandirildi. - T.C. Kimlik No bul yükseltildi. - Gelis, ayrilislarda saat girisleri yepyeniden düzenlendi. - LKBSnin kullanılabilirsinsini (yardim) eklendi. - Kisayol tuslari eklendi. - AKBS 1.2.5 uyumlu hale getirildi. - Kimlik, Konaklayan bilgilerini güncelle dügmeleri eklendi. - Veritabani güncelleme sihirbazi eklendi. - Görünüm Ayarlari eklendi. (Standart, Düz, Gelismis Düz, Office 11 (2003), Gerçek Stil) - Rapor tasarimi degistirildi. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !