LeBron da Milli Takima dönüyor

Konu, 'Nba & Basketbol' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Amerika Birleşik Devletleri Basketbol Milli Takımı, 2012 Londra Olimpiyatları öncesi büyük yıldızlarına yeniden kavuşuyor. Kobe Bryant'ın ardından, LeBron James de, Londra'da milli formayı giymek istediğini açıkladı.

Türkiye'de düzenlenen Dünya Basketbol Şampiyonası'na katılmaya yanaşmayan NBA'in süper yıldızları, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nın kadrosunda yer alabilmek için adeta sıraya girdi. Los Angeles Lakers'ın yıldızı Kobe Bryant'ın ardından, sezon başında Miami Heat'e transfer olarak sansasyon yaratan LeBron James de, 2012'de milli takım formasını giymek istediğini açıkladı.

Amerika'nın, şampiyonluk unvanını korumasına seve seve yardım edeceğini ifade eden James, antrenör Mike Krzyzewski'ye seslenerek; "Koç numaramı biliyor. Bana ihtiyacı varsa araması yeterli olacaktır" diye konuştu.

Amerikan Milli Takımı,, 2008 Pekin Olimpiyatları’nda şampiyon olmuş; ancak o kadrodan hiç bir oyuncu, Türkiye'deki Dünya Şampiyonası’nda forma giymeye yanaşmamıştı. Bunun üzerine Türkiye'ye, Kevin Durant önderliğindeki genç bir kadro ile gelen Birleşik Devletler, finalde milli takımımızı yenerek, doğrudan 2012 Olimpiyat Oyunları’na katılmaya hak kazanmıştı.Amerika Birleşik Devletleri Basketbol Milli Takımı, 2012 Londra Olimpiyatları öncesi büyük yıldızlarına yeniden kavuşuyor. Kobe Bryant'ın ardından, LeBron James de, Londra'da milli formayı giymek istediğini açıkladı.

Türkiye'de düzenlenen Dünya Basketbol Şampiyonası'na katılmaya yanaşmayan NBA'in süper yıldızları, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nın kadrosunda yer alabilmek için adeta sıraya girdi. Los Angeles Lakers'ın yıldızı Kobe Bryant'ın ardından, sezon başında Miami Heat'e transfer olarak sansasyon yaratan LeBron James de, 2012'de milli takım formasını giymek istediğini açıkladı.

Amerika'nın, şampiyonluk unvanını korumasına seve seve yardım edeceğini ifade eden James, antrenör Mike Krzyzewski'ye seslenerek; "Koç numaramı biliyor. Bana ihtiyacı varsa araması yeterli olacaktır" diye konuştu.

Amerikan Milli Takımı,, 2008 Pekin Olimpiyatları’nda şampiyon olmuş; ancak o kadrodan hiç bir oyuncu, Türkiye'deki Dünya Şampiyonası’nda forma giymeye yanaşmamıştı. Bunun üzerine Türkiye'ye, Kevin Durant önderliğindeki genç bir kadro ile gelen Birleşik Devletler, finalde milli takımımızı yenerek, doğrudan 2012 Olimpiyat Oyunları’na katılmaya hak kazanmıştı.

Sayfayı Paylaş