[h=1]League of Legends'dan Türkiye Sunucularına Özel İndirim[/h][h=2]Dünya geneline baktığımız da en çok online oyun olarak oynanma oranına sahip olan League of Legendsta kullanıcılar için gerçekleştirilen indirimler neredeyse son hız olarak devam ediyor.[/h]Şampiyon ve Kostüm indirimi adına sahip olan etkinlik içerisinde yaklaşık olarak üç şampiyon ve üç kostüm değerinde olan ürünlerin %50RP indirimi ile birlikte de yetenekli oyuncular imkân tanıyor. Ortaya çıkarılan bu indirim süreci yaklaşık olarak üç günde birolmak üzere gerçekleştirilmesi ile birlikte çok daha farklı şampiyonları ve kostümleri yarı fiyatına almanıza olanak sağlıyor. Ortaya çıkarılan şampiyon ve kostüm indirimlerine baktığımız da oyuna yeni başlayanların işine yarayacağını tahmin ediyoruz. Çünkü oldukça fazla şampiyon ve kostüme sahip olmayan sihirdarlar, Şampiyonları denemek için zorunlu olarak satın almaları gerekiyor fakat şampiyon ve kostüm indirimleriyle birlikte oldukça masrafları yarıya düşürmüş de oluyor. 26 Haziran ve 29 Haziran arasında gerçekleşecek şampiyon ve kostüm indirim listelerine göz atalım. 26 Haziran ve 29 Haziran arasında gerçekleşen şampiyon indirimleri: Nami - Dalga Çağıran 487 RP Lee Sin - Kör Keşiş 440 RP Janna - Fırtınanın Hiddeti 292 RP 26 Haziran ile 29 Hazirana arasındaki kostüm indirimleri: Havuz Partisi 675 RP Kızıl Elit Talon 375 RP Atlantisli Fizz 260 RP