****l slug serisi tam new!

Konu, 'Oyun Dünyası' kısmında m_devrim35 tarafından paylaşıldı.

1. m_devrim35

m_devrim35 Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    ****l slug serisi tam new!

****l slug 1 2 x 3 4 5 hepsini aşağıda yayınlıyorum.
    şifre yok ve her oyun için emülatör içinde. sadece tıklayıp oynuyorsunuz rom kopyalama
    işlerine falan girmiyorsunuz.
    Neo-Geo'nun en büyük başarısı sanırım ****l Slug oyunudur. Atari salonlarının bu vazgeçilmez oyun
    serisinde sağa doğru ilerleyerek önümüzdekileri çeşitli güç ve ebatta silahalrımızla öldürürüz.
    Gavuristanda bu türe run and gun derlermiş benim de yeni haberim oldu. Oyunun artıları sanırım
    grafiklerindeki akıcılık ve fazla yormadan ilerlemesi. Özellikle iki kişilik modun eğlencesi boldur.
    ****l Slug adlı özel askeri timi yönettiğimiz oyunda normal askerlerden uzaylılara, mumyalara,
    zombilere kadar pek çok düşmanla savaşırız. Birçok sisteme entegre edilmiş oyun son olarak PSP için ****l
    Slug Anthology adıyla üç bölüm bir arada çıkarıldı. Bu oyunu hala oynamadıysanız buradan online olarak da
    oynayabilirsiniz. Bu arada Youtube sansüründen dolayı ne yazık ki oyun linki veremiyorum. Daha neler
    göreceğiz bakalım. Blogspot da birgün sansürlenirse şaşırmam o yüzden yazabildiğimiz herşeyi
    yazmakta fayda var şimdiden.

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Sayfayı Paylaş