Kurtlar Vadisi'nde İskender'in otomobil plakasını görenler şaşırdı. O aracın plakasında Erdoğan'ın kısaltması var. Kurtlar Vadisi ekibine bir şeyler oldu! Star transferinin ardından, senaryoda büyük değişikliğe giden ekip, Ergenekon'a benzer bir yapılanmanın içerisine girdi. İskender'in bindiği aracın plakası ise bir hayla ilginç! Vadi, Star'a geçti; dizinin senaryosunda çok büyük değişiklikler yaşandı. Dizi ekibi işe dizinin popüler yüzlerinden kurtulmayla başladı. Muro ve ekibini tamamen ordadan kaldıran senaryo ekibi, ikinci iş olarak ta AK Parti'li Eski Bakan Kürşat Tüzmen'in dizide istihbaratçı kardeşi Alper'e göz dikti. Polat Alemdar, askeri konulurda araştırma yapan profesörü korumak için Alper'i (Tarkan Tüzmen) Cevat'a kurban verdi. POLAT'IN EKİBİ ZORDA Yapılan saldırılarla köşeye sıkışan Polat, soluğu Başbakan'ın yanında aldı. Başbakan'ın özel ricasına rağmen Memati ve ekibi, Polat'ın da ısrarlarına rağmen polise yakalandı. Transferleri sırasında olası saldırılara karşı harekete geçen Polat, Cevat'ın saldırısına önceden farketti ve ekibine yönelik saldırıyı zor da olsa önlemeyi başardı. POLAT VE İSKENDEN BÜYÜK PATRONUN PEŞİNDE Türkiye'yi yöneten dış güçlerin Türkiye uzantısındaki ismi öğrenebilmek amacıyla profesörün yakalanmasına gözyuman İskender, Cevat'ın Şile yolundaki tesislerini kuşattı. İskender'i burada bekleyen isim ise yine Polat oldu. Polat'ın silahıyla burun buran gelen İskender, hiçbir yorum yapmadı.
dizi dizi olmaktan çıktı artık.bana göre ilk kaybını muro karakterini basit bir senaryo ile yok etmekti.oysa daha önceleri metropol tilkisi olarak yansıtılan birisinin böylesine basit bir şekilde diziden çıkartılması büyük bir hata.ayrıca iskenderin plakasına diyecek bir söz bulamıyorum.yakında diziye bir savcı eklenebilir.ve önce birkaç paşa tutuklanır ardından iskenderle aynı masaya oturan birkaç siyasi lider derken dergenekon dalgaları başlar.polatın eşinin babasıda (gazateciyi diye) tutuklanır. birkaç bölüm sonrada serbest bırakılır.bilindik manzaralar başlar.
evet gerçekten dizi yolundan çıktı dogan gurubuna geçince yani sıtar tvye tadı kalmadı dogan gurubuda bir çeşit bu diziyi kendi leyhlerine kulanacaklar ve tam bozulacak izlenmicek hale gelir
baştan belirteyim doğan grubunu zerre kadar sevmem.....basit bir plaka yüzünden diziye atıp tutuyosunuzda bu dizi daha öncedende doğan grubuna geçmişti....ozaman birşey yoktu şimdi mi oldu acaba?....ozaman birşey yoktu çünkü doğan grubu tayip erdoğanın yalakalığını yapıyordu....şimdi karşı çıkıyor diye dizide kötü oldu değilmi? Kumanda var elinizde izlemezsiniz olur biter
desenize en iyisi benim hiç dizi film seyretmem ama o akşam dem tv de işkence odası diye film vardı onu seyrettim felaket bi filmdi arada bi dem tv ye bakıyorum film varsa takılıyorum görüntüsüde gözel
anlamadığım konu plakayı neden başbakanın adı ve soyadına iliştiriyorlar yani bu harfler yassakmı ?yoksa gündem yaratmak mı ? :e010: :e010: :e010:
ya kusura bakmayın ama herşeyden kıllanıyosunuz veya bir mana arıyosunuz.dizilerdeki bir çok araba ya siponsor yada kiralanma yoluyla alınıyo şimdi 34aö2104 yazsa polatın bi arabasında bunada diycekmisiniz apdullah öcalan diyarbakır ağrı diye .böle şeylere takılmayın bence filmin keyfine bakın