KURTLAR VADİSİ TERÖR, TERÖR MAĞDURLARI İÇİN YAYINDA! KURTLAR VADİSİ TERÖR�ÜN YASAKLI İKİNCİ BÖLÜMÜ, 18 EKİM PERŞEMBE GECESİ SHOW TV�DE YAYINLANACAK! BU İLK VE SON GÖSTERİMİN TÜM REKLAM GELİRİ TERÖR MAĞDURLARINA BAĞIŞLANACAK. Kurtlar Vadisi Terör�ün sansür nedeniyle yayınlanamayan 2. bölümü, terör mağdurlarına yardım amacıyla ilk ve son kez 18 Ekim Perşembe gecesi Show TV ekranında yayınlanacak. Kurtlar Vadisi Terör�ün yapımcı firması Pana Film dizinin yayını için kanaldan hiçbir ücret talep etmeyecek. Show TV, dizinin yayını süresince elde edilen reklam gelirinin tamamını, terör mağdurlarına bağışlayacak. Kurtlar Vadisi Terör�ün yayını süresince verilecek özel numaralara SMS gönderen izleyiciler de, yardımlarıyla kampanyaya destek olabilecekler. Kurtlar Vadisi Terör, yasaklı bölümüyle, ilk ve son kez 18 Ekim Perşembe gecesi 21.45�te Show TV�de�
çok saol filmin olacağını biliyordum ama gelirin terör mağdurlarına gideceğini bilmiyordum inşaalah tüm terör mağdurlarlarını yetecek kadar para toplarlar